Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
powiedz cos więcej niż zwykłe 'warzywa i owoce', ja np. sporo tłuszczy roślinnych mam w diecie, pestki dyni, słonecznika.. mam nadzieję, że to dobrze.
wiem cos o tym bo znam to z praktyki, nagle zaczynam sie czuc sztywny , mechaniczny, rece zaczynaja drzec , w brzuchu cos tam lekko zasysa i jest takie typowe uczucie oslabienia... pewnie bym zaliczyl to do efektow gbla a raczej przypisal do gaba gdyby nie fakt ze przechodzilem takie sprawy nie raz na dlugo przed poznaniem gbla choc czasem w pewnych momentach mylnie zaczynalem brac to za objawy odstawienne typowo gaba , ale wystarczylo cos zjesc z weglowodanow np. makaron z sosem, nalesniki z serem i po 30min oslabienie mija , roztrzesienie znika i uczucie zesztywnienia mechanicznego...
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
czy równolegle z baclofenem powinno się (albo czy można) dorzucać dichlorowodorek lewocetyryzyny na noc?
Mam też do dyspozycji aptekę więc ewentualnie jakie jeszcze środki dokupić?
!!! gdy pójdzie w odsawkę BC to chyba przed 3-4 dni będzie trzeba zasysać na noc tą difenhydraminę, nie?
!!! co do wit B6 -> obecnie zajadam jakieś 400-500/dzień, jak odstawię baklofen to zwiększyć trochę tą ilość na pierwsze 2-3 dni? jak to działa? :-D
Odstawka z baklofenem to jest bezbolesna sprawa, a jak piszesz , że było "lajtowo" to małe dawki baklofenu jadłaś. Moje odstawki były wręcz fajne, albo zupełnie bezbolesne na baklo.
Nadmiar wszystkiego szkodzi, witamina b6 też nie jest wyjatkiem :rolleyes:
A to dobre nr2 -> niby odstawka DUŻYCH dawek baklofenu to jest taka easy sprawa? Wez chlopczeakich rzeczy lepiej nie pisz, bo się inni będą wpierdalać w ciągi myśląc, że sobie w 3 dni wyjdą na prostą. Coz, sama przeciez pisze, że jest bajka i owszem jest lajtowo czyli baklofen dziala WYSTARCZAJACO ale (!!!!!!!!!!!!!!!) przyjmuje go, zeby sobie ulatwic detox, a nie chodzic znowu napierdolona 24h.
A i tak przeczuwam ze moga byc nieprzyjemnosci jak calkiem to odstawie, wiec pewnie przesiedze w domu 2 dni :huh:
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.