Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 401 / / 0
możesz rozwinąć jakie konkretne produkty w diecie uwzględniasz?
powiedz cos więcej niż zwykłe 'warzywa i owoce', ja np. sporo tłuszczy roślinnych mam w diecie, pestki dyni, słonecznika.. mam nadzieję, że to dobrze.
Uwaga! Użytkownik Blair0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1934 / 108 / 0
ogolnie zarcie pisalem o tym nie raz, po odstawce spada cukier w organizmie i wlacza sie telepawa, a jak ktos mocno rozregulowal gaba to dorzuca mu sie do puli efektow odstawiennych, trzeba jesc malo ale dosc czesto, pisal juz tu typ ze jak nie zje co 2 godziny to zaczyna nim trzasc , spada cukier wyjebuje noradrenalina i robi swoje, a do tego organizm nie dozywiony , wiec nie pytac sie o jakies magiczne skladniki zarcia tylko poprostu wpierdalac zarlo zeby organizm mial sile :D

wiem cos o tym bo znam to z praktyki, nagle zaczynam sie czuc sztywny , mechaniczny, rece zaczynaja drzec , w brzuchu cos tam lekko zasysa i jest takie typowe uczucie oslabienia... pewnie bym zaliczyl to do efektow gbla a raczej przypisal do gaba gdyby nie fakt ze przechodzilem takie sprawy nie raz na dlugo przed poznaniem gbla choc czasem w pewnych momentach mylnie zaczynalem brac to za objawy odstawienne typowo gaba , ale wystarczylo cos zjesc z weglowodanow np. makaron z sosem, nalesniki z serem i po 30min oslabienie mija , roztrzesienie znika i uczucie zesztywnienia mechanicznego...
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 401 / / 0
pytanko, przy jakich dawkach G można zacząć jeść baclofen?
czy równolegle z baclofenem powinno się (albo czy można) dorzucać dichlorowodorek lewocetyryzyny na noc?
Uwaga! Użytkownik Blair0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 376 / 6 / 0
mam identyczniie angry ale glownie to ostatnio jak robie pare dni przerwy to wpierdalam 1 dnia po ciagu ok. 3 miechy 4-5 baklo, wirm ze po ok 4 dniavh zejscir z giba ptaktycznir znika i wtedy staram sie do 4 dnia zrjsc juz do 1 bklo i wlasnif wtedy zazwyczaj mi sie kurwa konczy i wlacza se mini zjazd po baklo, wkurw czeste pustki w brzuchu delirka mala, i czesto sie zastanawiam czy to jeszcze gibi czy zle zszedlem z dawek baclusia, oczywiscie po paru dniach sprawe zalatwia kolejna butla gibka
Uwaga! Użytkownik dinarius nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 376 / 6 / 0
blairo, ja przy dluzszych ciagach jak chce sie wyspac, pije 1.5 ml G czekam az fazka zejdzie w miare wtedy zarzucam 2bk wlasnie jedna antyalergiczna, magnez wit c, b6 50mg i jak mam melatonine, wtedy jakies 30 min po tym mixie klade sie spac tylko czasem zle cos zrobie i chuj pobudka potrafi byc ale wale z 0.5 ml (bo po tym mixie tabletkowym pobudka jest naprawde lajtowa) na uspojojenie i szybko do wyra i mozna spac,
Uwaga! Użytkownik dinarius nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 906 / 36 / 0
Planuję w najbliższym czasie odstawkę, mam apap noc i trochę etizolamu, jak dawkować i kiedy żeby jak najmniej poczuć efekty odstawienne? Będę też powoli schodził z dawek.

Mam też do dyspozycji aptekę więc ewentualnie jakie jeszcze środki dokupić?
297 dni czystości (05.01)
  • 376 / 6 / 0
ja robie tak w dlugich ciagach na sen. Wale ostatni dawke gibla czekam az troche zejdzie, jem 2 baclo magnez, z 1.5 apap noc, dodalem krople walerianowe zasypism po nich momentalnie, b6 50mg, wit c, czasem tyrozyne dorzuce i jak mam melatoninke. UWAGA JESLI WPIERXOLIMY baclofen PODCZAS PIZDY GEBLOWEJ TO ROWNIE DOBRZE MOZEMY GO NIE BRAC ZAUWAZYLEM ZE BACLO BRANE PODCZAS FAZY GEBLA NIE DAJE PRAWIE NIC zwala jest ta sama NO CHYBA ZE KTOS JEST CPUNEM MEGA I WPIERDOLI ICH Z 10 CO JEST BEZ SENSU JESLI CHODZI NAM TYLKO O PRZEKIMANIE SIE BO RANO HELIKOPTER paro GODZINNY GWARANTOWANY. TAK wiec czekamy az gibi zejdzie troche i po takim mixie tabletkowym moze sie zdarzyc na poczatku pobudka w nocy ale mozna odrazu zazwyczaj czasami wrocic do snu ja jrdnak w razie pobudki jak czujr ze mogr sie chwile meczyc autmoatycznir wale 0.5 ml GBL (w razie dorzucenia bk pospimy napewno dluzej ale dluzej sie ladujr a ja wole szybko zasnac) i odrazu kolejne godziny kimy.
  • 401 / / 0
Przemo, polecam poczytac ostatnie strony watku ODSTAWIANIE - dokladnie co i jak opisywalismy :-) no a ja juz baklofen zaczelam odstawiac. Tu tez moje pytanie - dzis zamkne sie w 30 mg (mam nadzieje! to 4. dzien na samym baklo, najwięcej mi go poszło 1. i 2. dnia - bodajże 60-70mg a potem redukowałam) - jutro jeszcze wrzucic 15 a we wtorek tylko 8 (nooooo na przyklad :-D ) i... KONIEC? :scared: jakieś zalecenia ? boję się jak skurwysyn ale odstawka idzie lajtowo naprawdę.. q od 2 dni już nawet nie muszę łykać apapu noc żeby zasnąć i się nie budzić! BAJKA KURWA! :heart:

!!! gdy pójdzie w odsawkę BC to chyba przed 3-4 dni będzie trzeba zasysać na noc tą difenhydraminę, nie?

!!! co do wit B6 -> obecnie zajadam jakieś 400-500/dzień, jak odstawię baklofen to zwiększyć trochę tą ilość na pierwsze 2-3 dni? jak to działa? :-D
  • 1095 / 34 / 0
A to dobre, zajadają się wit b6 myśląc, że to pomaga, ale szkodzi tak samo jak pomaga więc..

Odstawka z baklofenem to jest bezbolesna sprawa, a jak piszesz , że było "lajtowo" to małe dawki baklofenu jadłaś. Moje odstawki były wręcz fajne, albo zupełnie bezbolesne na baklo.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 401 / / 0
A to dobre -> powiadasz, że próbowałeś wychodzić z 2-letniego ciągu bez witaminy B6?
Nadmiar wszystkiego szkodzi, witamina b6 też nie jest wyjatkiem :rolleyes:

A to dobre nr2 -> niby odstawka DUŻYCH dawek baklofenu to jest taka easy sprawa? Wez chlopczeakich rzeczy lepiej nie pisz, bo się inni będą wpierdalać w ciągi myśląc, że sobie w 3 dni wyjdą na prostą. Coz, sama przeciez pisze, że jest bajka i owszem jest lajtowo czyli baklofen dziala WYSTARCZAJACO ale (!!!!!!!!!!!!!!!) przyjmuje go, zeby sobie ulatwic detox, a nie chodzic znowu napierdolona 24h.

A i tak przeczuwam ze moga byc nieprzyjemnosci jak calkiem to odstawie, wiec pewnie przesiedze w domu 2 dni :huh:
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.