Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 258 / 2 / 0
Buhaha i co by Ci zrobili? Posiadanie w sobie substancji zakazanych nie jest w zadnym stopniu przestepstwem. A za znalezienie w domu, np. 2000 paczek tez nic nie zrobia. No bo jak? Chyba ze za to ze nie utylizujesz smieci %-D Te farmaceutki sa coraz bardziej beszczelne buhehe :)
  • 8 / / 0
chrup pisze:
bylem ostatnio w dozie i baba mowi ze jeszcze raz i na psy dzwoni hehe :nuts: mowi ze to niemozliwe zeby zjesc 100 tabletek w tydzien
Jak to niemożliwe? :P :diabolic:

Byłem na weekend w Kołobrzegu i po 22 już tylko apteka dyżurna w sobote była otwarta. Pojechałem, zakupiłem i zapłaciłem o 3,20zł więcej bo to opłata za dyżur jest :emo:

THIOCODIN
[ external image ]

ACODIN
[ external image ]

ANTIDOL (UWAGA! Zawiera 500mg paracetamolu)
[ external image ]
Music is the only addiction. Marijuana is an antidote.
  • 523 / 2 / 0
sQneK pisze:
Buhaha i co by Ci zrobili?
Przecież wiem że nic. Pisałem tylko jaką miałem sytuacje, a nie "łojapierdole milicja mnie zajebie :-/ "
Zresztą to było dawno temu, moja pierwsza spalona apteka w dozie ;-)
  • 282 / / 0
awzan pisze:
chrup pisze:
bylem ostatnio w dozie i baba mowi ze jeszcze raz i na psy dzwoni hehe :nuts: mowi ze to niemozliwe zeby zjesc 100 tabletek w tydzien
Też miałem podobną sytuacje. "Odebrał Pan 50 opakowań w tylko w ciągu tego miesiąca, policzyłam sobie. I ma pan szczęście że nie zadzwonimy na policje" ;-)
%-D
wiem ze oni maja prawo nie wydac tego ale co jak zadzwonia na policje? jakis przypal moze byc? przeciez zamawiam sobie leki legalnie :-D
Jesli myslisz ze jestes kims na tym forum to tak naprawde jestes nikim. To dla forumowych napinaczy
Jan Eth-Cat Drugi pisze:
Opio to sama dobroć dla świata i korzyści dla używającego,
Kodeina usuwa komórki nerwowe a odbudowuje te w mózgu.
  • 1033 / 7 / 0
Nie może. No, chyba, że Ci udowodnią, że to demetylujesz i ew. potem acetylacja. Nie jestem pewien czy sama ekstrakcja również jest nielegalna. Wydaje mi się, że tak, ale przeca na ulotce jest: ''po ekstrakcji bóle[...]" czy coś
@awzan
i co odpowiedziałeś?
trza było 'proszę dzwonić, poczekam'
jeszcze jedno, są jakie dobre i tanie apteki, które przysyłają do domu/poste restante?
omijało by się w ten sposób pierdolonych aptekarzy. Kurwa, epic: 5 thio, 5 neo, 5 antków i 2 kaszlake. na 3 dni jest. moze do tego troche kropli z pabialginą
Ostatnio zmieniony 25 lipca 2011 przez Masterfilter, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 634 / 4 / 0
Masterfilter pisze:
Nie jestem pewien czy sama ekstrakcja również jest nielegalna.
Jest gdzieś zapis w stylu 'rozkładanie leków na czynniki pierwsze, aby otrzymać substancję narkotyczną jest przestępstwem' (z głowy piszę, ale sens zachowany w 100%). W razie przypału udawać terminatora, którego 4g paracetamolu nie rusza ;]
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 523 / 2 / 0
Tak, rozdzielanie leku złożonego w celu otrzymania substancji narkotycznej jest przestępstwem ;-) Więc jak by znaleźli filtry z chusteczek, puste opakowania itp. to lipa.
@awzan
i co odpowiedziałeś?
Nie pamiętam bo to było dawno, ale chyba poprostu wyszedłem wkurwiony bo mi zjebała plany i musiałem zapierdalać jeszcze po aptekach.
Ps: Obecnie w tej samej aptece kupuje igły haha :*)
  • 3309 / 22 / 0
Wydaje mi się, że tak, ale przeca na ulotce jest: ''po ekstrakcji bóle[...]" czy coś
Ja pierdolę! :wall:

"Ból zębów po ekstrakcji" http://pl.wikipedia.org/wiki/Ekstrakcja_z%C4%99ba
sqrt(666)
  • 523 / 2 / 0
Ćpun zawsze zrozumie po swojemu %-D Już się to pare razy przewyjało na forum ten cytat z ulotki :-D
  • 282 / / 0
Masterfilter pisze:
O KURWA! AHAHAHAHHAHAHAHAHHA. No tak, głodnemu chleb na myśli, sry.
To jak z tą dostawą do domu, co?
to jest mozliwe slyszalem o typie co zamawial 100? lub 1000? (chyba nie raczej 100) paczek do domu z pseudoefedryna
Jesli myslisz ze jestes kims na tym forum to tak naprawde jestes nikim. To dla forumowych napinaczy
Jan Eth-Cat Drugi pisze:
Opio to sama dobroć dla świata i korzyści dla używającego,
Kodeina usuwa komórki nerwowe a odbudowuje te w mózgu.
ODPOWIEDZ
Newsy
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.

Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.