ODPOWIEDZ
  • 109 / / 0
Mhm, muszę zapytać... Łączenie beta blokerów z tryptaminami może zaszkodzić pikawie?
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2010 przez AbrakadAbraAa, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1611 / 34 / 0
h3er pisze:
a jak z grzybkami, tzn mocno siadają na serducho?
Na pewno od strony psychicznej - mocna nakręcająca się psychodeliczna faza, którą sam możesz spotęgować autosugestią może Ci tętno ładnie podbić ;-)
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 2775 / 39 / 0
Beta blokery jak i tryptaminy powodują skurcz naczyń krwionośnych. Wazokonstrykcja może prowadzić zarówno do niedotlenienia obwodowego jak i wieńcowego.
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 124 / 1 / 0
Maskaradore pisze:
h3er pisze:
a jak z grzybkami, tzn mocno siadają na serducho?
Na pewno od strony psychicznej - mocna nakręcająca się psychodeliczna faza, którą sam możesz spotęgować autosugestią może Ci tętno ładnie podbić ;-)
czyli z dobrymi setingsami, dobrym nastawieniem i na pełnym luzie z serduchem nic złego się nie stanie, right?
  • 1611 / 34 / 0
Możesz o wszystko zadbać, a bad-trip i tak się zakradnie - czasem samo specyficzne działanie konkretnej substancji na konkretnego usera może powodować bad-trip (czyli jakieś tam kardio-niebezpieczeństwo) - nie sprawdzisz to się nie dowiesz. S&S to absolutna podstawa + najlepiej benzodiazepiny jako koło ratunkowe (the bestest is clonazepanum) - one ułagodzą szalejącą głowę, jak i serduszko.

A fizycznie to nie wiem - niech powie nam ktoś z medalikiem ;-)
I powiedz jeszcze co masz z sercem nie tak?
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 565 / 7 / 0
Najlepiej klony, ale giebl tez swietnie sobie daje rade, zarowno jako usypiacz, jak i srodek dystansujacy.
  • 124 / 1 / 0
Ogólnie walczyłem zawsze z serduchem po jointach, kilku mieszankach z duposraczy, tzn za każdym razem psuło mi faze szalejące serducho, teraz już na luzie palę grass i wiem, że serducho mi nie wyskoczy, nastawiam się dobrze i czuję się komfortowo. Ostatnio jednak próbowałem kilka razy (gdzieś ktoś to napisał, że mimo złego stanu po prochach i tak sięgamy po nie dalej z nadzieją, że będzie lepiej, głupi byłem) MDPV i po małej dawce serce mnie ogromnie bolało, kilka dni po nawet czułem lekki dyskomfort, strasznie mnie to zaniepokoiło i nie wiem czego się spodziewać, aczkolwiek to było te zniesławione MDPV i myślę, że inne substancje nie narobią mi takiej paniki. W każdym razie wolę spytać co mocniej działa na serducho zanim spróbuję i spanikuje niepotrzebnie.
  • 1217 / 21 / 0
@h3er
Sprawdzałeś czy z pikawą wszystko w porządku? Ból serca może być związany zarówno z wkrętami, sprawami nerwowymi jak i typowo fizycznymi. Skoro zarówno po wkrętogennych kannabinoidach jak i niewkrętogennych stymulantach masz schizy z sercem to może faktycznie lepiej iść do lekarza? Nie chce cię tu straszyć, sam musisz ocenić jakie jest tego nasilenie i czy rzeczywiście warto iść z tym do lekarza, ale z tego co zrozumiałem to czujesz dość mocny dyskomfort z tego powodu.
  • 2775 / 39 / 0
idź do lekarza i dla świętego spokoju zrób sobie badania. A jeżeli będziesz próbował nowych substancji to nie porywaj się na wysokie dawkowanie, tylko zaczynaj od ilości działających progowo dla sprawdzenia reakcji organizmu
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 488 / 7 / 0
Od paru dni czuję przy wysiłku coś dziwnego. Bije sobie normalnie, wyjątkowo równo i zamiast jednego z uderzeń raz na jakiś czas jakby podskakiwało mi do gardła :D Mówiąc bardziej po ludzku mam jakby sekundowe przerwy w tętnie wysiłkowym z dziwnym uczuciem w klatce piersiowej. Nie jest to ból ani kłucie. Raczej jakby bardzo delikatny skurcz.

Ma ktoś coś takiego?
ODPOWIEDZ
Newsy
Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.