Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
mef mało euforyczny??? ja po sporej kresce z miejsca poczułam napływ endorfin. Rozwalające pirdolnięcie czystą euforią..:)
Uwaga! Użytkownik Witka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 574 / 3 / 0
a ja głupi myslałem ze mefedron wpływa na dopamine...
  • 2775 / 39 / 0
Re: RC vs Seniorzy
Nieprzeczytany post autor: BS »
Witka pisze:
poczułam napływ endorfin
ciezka bomba pisze:
a ja głupi myslałem ze mefedron wpływa na dopamine...
Widzę, że także zaliczam się do idiotów. No cóż, nie ma ludzi doskonałych - przynajmniej się człowiek czegoś nowego nauczył...

RC
blueberry pisze:
Seniorów od RC odróżnia właściwie (w większości przypadków) tylko czas wynalezienia.
Zdecydowanie popieram
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / / 0
DOI jest swietne, inne na swoj psycho sposob..lekki, kolorowy, przyjemny...a mef podobno w kanal daje orgazm;p pzd
  • 1474 / 15 / 0
Znam lepsze sposoby na wywoływanie orgazmu ;]

Z tym czasem wynalezienia to jak najbardziej trafne spostrzeżenie.

Jakby ktoś dopiero nie dawno odkrył przykładowo LSD, MDMA, Amfetamine to także teraz były by RC.
A na ich miejscu postawić np 4-HO-MET, mefedron i MDPV to one byłyby tymi 'legendarnymi' seniorami.
Klasyfikowanie narkotyków w ten sposób jest troche hmmmm... Z dupy wzięte.

Po prostu za dużo ludzi szuka zamienników dragów, które nie są już tak łatwo dostępne i porównują ich działania do siebie, często sie rozczarowując... Jakby popatrzeć na RC pod kątem nowych substancji o 'nowym' działaniu bez tego ciągłego porównywania zapewne wyglądało by to inaczej.
Ostatnio zmieniony 27 października 2010 przez Qlim, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1931 / 317 / 0
BrightestStar pisze:
RC
blueberry pisze:
Seniorów od RC odróżnia właściwie (w większości przypadków) tylko czas wynalezienia.
Zdecydowanie popieram
to samo
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 627 / 7 / 0
Witka pisze:
mef mało euforyczny??? ja po sporej kresce z miejsca poczułam napływ endorfin. Rozwalające pirdolnięcie czystą euforią..:)
chemiczną euforią ;d ja zawsze czuje się toksycznie ;p
  • 1530 / 9 / 0
Qlimax 89 pisze:
Znam lepsze sposoby na wywoływanie orgazmu ;]

Z tym czasem wynalezienia to jak najbardziej trafne spostrzeżenie.

Jakby ktoś dopiero nie dawno odkrył przykładowo LSD, MDMA, Amfetamine to także teraz były by RC.
A na ich miejscu postawić np 4-ho-MET, Mefedron i MDPV to one byłyby tymi 'legendarnymi' seniorami.
Klasyfikowanie narkotyków w ten sposób jest troche hmmmm... Z dupy wzięte.
Ja na to inaczej patrzę. Myślę, że właśnie wtedy te RC wyparły by seniorów jako dobro lepsze. Te RC, które jadłem nie umywają się do starych dragów. Wiele z nich zostało wymyślonych w tym samym czasie, ale to akurat te tradycyjne ze względu na swoje właściwości zrobiły karierę, a ich odpowiedniki nie. Teraz z powodu sytuacji na rynku są one odkrywane na nowo, czy pakowane w dopalacze. Kiedyś konsument się bardziej szanował i nie zostawiał u dilera dużej kasy za tabletkę, po której mu ciśnienie wzrośnie na kilka godzin, a potem zwałka na kilka dni ;) tak właśnie jest w dopalaczach. Fakt faktem, że dużo nie jadłem tego, ale RC to póki co w większości bardziej wolałbym tradycyjne produkty.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 2775 / 39 / 0
Re: RC vs Seniorzy
Nieprzeczytany post autor: BS »
Nie zapominaj, że rc to nie tylko stymulanty
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1530 / 9 / 0
Miałem właściwie na myśli polskie "kwasy" gdzie siedziała ważka, DOC, albo proszek 2ce. grzybki lepsze, LSD pewnie też ;) Nic nie było w stanie przebić pod względem plusów dodatnich i plusów ujemnych MDMA, fety, grzybów, zioła, koksu (którego nie jadłem, ale stawiam, że meff miał być jego zamiennikiem sprzedawany jako kokolino, którego też nie jadłem, a znam tylko z relacji).
Wiem, że są też ciekawe rzeczy takie jak 4acodmt, ale póki co to chyba tylko kropla w morzu?
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.