4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 462 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: humite »
Euforia mefa w porównaniu do metkata to już wyższa liga, mocniej i wyżej, ale krótko, tylko nigdy nie ma się wszystkiego ;-) Nie zostaje też takie dziwne zniesmaczenie i mocne pobudzenie jak po metkacie.
  • 34 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucker »
Witam,na początku chciałbym się przywitać ,z racji ze to mój 1 st post (chodź forum już od dawna przeglądam).
Teraz do rzeczy ... Jak meph lączy sie z MJ (zamula fazę jak po kolkach czy może wprost przeciwnie ?)
  • 57 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mastman »
SkyRider: Jestem naprawdę zaskoczony tym co napisałeś ponieważ zarówno z teorii jak i praktyki wynika, że SSRI obniżają działanie substancji takich jak MDMA lub mefedron. Powiedz mi jak z twoim stanem psychicznym? Jesteś na lekach więc rozumiem, że cierpisz na depresję do tego bierzesz mefedron. Jak to na ciebie wpływa? Moim zdaniem branie antydepresantów i ćpanie mija się z celem, ale może ty reagujesz inaczej. Sam brałem mefedron będąc na SSRI i nie wspominam tego zbyt ciekawie.
Uwaga! Użytkownik mastman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 61 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: tatapykpyk »
ktos kupował z buyth...? jakies refleksje?
Uwaga! Użytkownik tatapykpyk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: SkyRider »
mastaman: ja tez bylem zaskoczony dzialaniem, napoczatku bylo fajnie ale potem nie moglem spac i serce mi walilo przez 12h :-/ dlatego postanowilem nie cpac niczego na razie, tak jak mi=owisz mija sie to z celem terapi. Co do samopoczucia to rano przez jakis czas bylo fajnie, potem maly dolek psychiczny ale 200mg 5-htp zalatwilo sprawe.
Z tego co wiem SSRI blokoja dzialanie xtc co do mefedronu nie prowadzono takich badan jest to zbyt nowy srodek zeby powiedziec jaka droga dostaje sie on do mozgu. Logiczne jest ze przy zablokowanym wychwycie zwrotnym serotoniny podczas uwalniania dozych ilosci serotonina zostaje tam na dluzsz czas co znaczaco przedloza dzialanie.
Na jakich lekach byles i w jakiej dawce, napisz bardziej szczegolowo co sie z toba dzialo jak wizoles meph. z kad brales towar?
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ostro »
Zamówiłem 4 tabsy z "wielkiej miłości". Dziś koło 16 przesyłka została wysłana. Tu pytanie do osób które już korzystały z usług tej strony czy do poniedziałku powinno już dojść? Zajebiście zależy mi na czasie ;/
Pozdrawiam
  • 1205 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: BSKY »
powinno ;)
  • 95 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: nihilion »
Właśnie doszedł do mnie mephedron (1g). Czy mógłby ktoś podać sposób jak mniej więcej odmierzyć tego 200 mg? Nie mam wagi ;(
  • 248 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: oazaspokoju »
wysyp, jeśli masz już skończone 18 lat to wyjmij dowód osobisty i wykonaj prezycyjnie 5 kresek tych samych wymiarów. Jeśli nie masz dowodu to się za to nie bierz. Da się? No kurwa jasne, że się da tylko trzeba pomyśleć.
Moët Strawberries Cocaine Saint-Tropez
  • 321 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jazzbass »
oazaspokoju pisze:
wysyp, jeśli masz już skończone 18 lat to wyjmij dowód osobisty i wykonaj prezycyjnie 5 kresek tych samych wymiarów. Jeśli nie masz dowodu to się za to nie bierz. Da się? No kurwa jasne, że się da tylko trzeba pomyśleć.
Tylko nie rób tego kartą miejską, lub kartą kredytową, bo możesz mieć przejebane.
ODPOWIEDZ
Newsy
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.

Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.