lol ale sobie wkręcają
titi pisze:chuja tam. Naprawdę lepiej działa. O wiele lepiej. Thio już nie kupuję.lol ale sobie wkręcają
Bardzo dobra decyzja. Thiocodin może poważnie zaszkodzić na żołądek i dwunastnicę. Mam tutaj na myśli wszelkiego rodzaju perforacje i owrzodzenia.
za niedługo będę miał wszystkie wyniki ,możliwe ze nawet z połykaniem kamerki ,przez dupsko się nie zgodzę ,mogę narazie napisać w 100 % że thiocodin do tego mieszany z alkoholem nie nie niszczy ani trochę wątroby
titi pisze:uwaga, uwaga, nie ma problemów z zaparciem. Czy tymianek ma jakieś właściwości w tę stronę? Ktoś coś wie?:)
Ziele tymianku wchodzi także w skład mieszanek przyspieszających trawienie i działających wiatropędnie. Związki gorzkie zawarte w tymianku pobudzają wydzielanie soku żołądkowego, poprawiają trawienie. Tymianek znosi też stany skurczowe w obrębie przewodu pokarmowego.
Ja dziś pierwszy raz przetestuję neoazarinę, chociaż będzie stanowić 10% dawki, więc gówno pewnie poczuję tego wzmocnienia. Tak btw z ciekawości, w jakich wersjach wyst neoazaraina ? bo nie bardzo ogarniam, 100/200 mg, glistniki tymianki kurki grzybki eeee
Używanie damskich określników w porównaniu do odchodów nie jest zbyt fajne, uwierz ]
10 x 10mg = 100mg w opakowaniu.
Bo wczesniej robiłam ext z Antka, ewentualnie raz czy dwa Thiocodin, i tylko lekkie 'smeranie' .
Kwestia receptorów - moze, duzo prawdopodobne 'moze'. Ale badz co badz 350 mg kody na 4 czy 5 raz wreszcie zadziałało tak jak powinno. Od teraz tylko NeoAzarina
rano po przebudzeniu wypiłem sobie roztwór z 6 opakowań ,jak zwykle antoni nie zadział tak jak należy ,wiec wysłałem kolegę do apteki po thiocodiny niestety przyniósł tylko jedno opakowanie bo mu powiedzieli że więcej nie ma,rozgryzłem i zmartwiony wziąłem sprawę w swoje ręce , pojechawszy do innej apteki zakupiłem 5 paczek neoazariny i 2 thiocodinu ,wszytko władowałem w siebie zapijać colą zagryzając jakimś ciepłym żarciem w pobliskim barze, i wkoncu poczułem to czego mi brakowało od dawno bardzo dawna ,zrobiło mi się gorąco oczy zaczęły mi się zamykać ,jednym słowem ujebałem się kodeiną
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi
Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.