Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 442 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: titi »
lol ale sobie wkręcają
chuja tam. Naprawdę lepiej działa. O wiele lepiej. Thio już nie kupuję.
  • 834 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
titi pisze:
lol ale sobie wkręcają
chuja tam. Naprawdę lepiej działa. O wiele lepiej. Thio już nie kupuję.
Bardzo dobra decyzja. Thiocodin może poważnie zaszkodzić na żołądek i dwunastnicę. Mam tutaj na myśli wszelkiego rodzaju perforacje i owrzodzenia.
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 981 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
Bardzo dobra decyzja. Thiocodin może poważnie zaszkodzić na żołądek i dwunastnicę. Mam tutaj na myśli wszelkiego rodzaju perforacje i owrzodzenia.

za niedługo będę miał wszystkie wyniki ,możliwe ze nawet z połykaniem kamerki ,przez dupsko się nie zgodzę ,mogę narazie napisać w 100 % że thiocodin do tego mieszany z alkoholem nie nie niszczy ani trochę wątroby
  • 834 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
Co do wątroby, to się zgodzę :-)
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 201 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Babydoll »
titi pisze:
uwaga, uwaga, nie ma problemów z zaparciem. Czy tymianek ma jakieś właściwości w tę stronę? Ktoś coś wie?:)
Racja racja, kupa na następny dzień jak ta lala.
Ziele tymianku wchodzi także w skład mieszanek przyspieszających trawienie i działających wiatropędnie. Związki gorzkie zawarte w tymianku pobudzają wydzielanie soku żołądkowego, poprawiają trawienie. Tymianek znosi też stany skurczowe w obrębie przewodu pokarmowego.
Zaparcie można chyba uznać za stan skurczowy.
  • 297 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mules »
Używanie damskich określników w porównaniu do odchodów nie jest zbyt fajne, uwierz :)
Ja dziś pierwszy raz przetestuję neoazarinę, chociaż będzie stanowić 10% dawki, więc gówno pewnie poczuję tego wzmocnienia. Tak btw z ciekawości, w jakich wersjach wyst neoazaraina ? bo nie bardzo ogarniam, 100/200 mg, glistniki tymianki kurki grzybki eeee
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
[quote="Mules"]
Używanie damskich określników w porównaniu do odchodów nie jest zbyt fajne, uwierz ]

10 x 10mg = 100mg w opakowaniu.
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1500 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: Non »
Właśnie testuję. Opowiem co i jak potem ;>
  • 143 / 1 / 0
Neo polubiłam od razu, po tym jak mnie pierwszy raz ujebała ładnie :)
Bo wczesniej robiłam ext z Antka, ewentualnie raz czy dwa Thiocodin, i tylko lekkie 'smeranie' .
Kwestia receptorów - moze, duzo prawdopodobne 'moze'. Ale badz co badz 350 mg kody na 4 czy 5 raz wreszcie zadziałało tak jak powinno. Od teraz tylko NeoAzarina :cool:
od jutra rzucam
  • 981 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
dawno nie bralem tych tabletek ,wiec wpadłem dzisiaj na genilny pomysł w aptece stojąc w kolejce postanowiłem je zakupić :-)

rano po przebudzeniu wypiłem sobie roztwór z 6 opakowań ,jak zwykle antoni nie zadział tak jak należy ,wiec wysłałem kolegę do apteki po thiocodiny niestety przyniósł tylko jedno opakowanie bo mu powiedzieli że więcej nie ma,rozgryzłem i zmartwiony wziąłem sprawę w swoje ręce , pojechawszy do innej apteki zakupiłem 5 paczek neoazariny i 2 thiocodinu ,wszytko władowałem w siebie zapijać colą zagryzając jakimś ciepłym żarciem w pobliskim barze, i wkoncu poczułem to czego mi brakowało od dawno bardzo dawna ,zrobiło mi się gorąco oczy zaczęły mi się zamykać ,jednym słowem ujebałem się kodeiną :heart: .
ODPOWIEDZ
Newsy
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.

Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.

MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.