lol ale sobie wkręcają
titi pisze:chuja tam. Naprawdę lepiej działa. O wiele lepiej. Thio już nie kupuję.lol ale sobie wkręcają
Bardzo dobra decyzja. Thiocodin może poważnie zaszkodzić na żołądek i dwunastnicę. Mam tutaj na myśli wszelkiego rodzaju perforacje i owrzodzenia.
za niedługo będę miał wszystkie wyniki ,możliwe ze nawet z połykaniem kamerki ,przez dupsko się nie zgodzę ,mogę narazie napisać w 100 % że thiocodin do tego mieszany z alkoholem nie nie niszczy ani trochę wątroby
titi pisze:uwaga, uwaga, nie ma problemów z zaparciem. Czy tymianek ma jakieś właściwości w tę stronę? Ktoś coś wie?:)
Ziele tymianku wchodzi także w skład mieszanek przyspieszających trawienie i działających wiatropędnie. Związki gorzkie zawarte w tymianku pobudzają wydzielanie soku żołądkowego, poprawiają trawienie. Tymianek znosi też stany skurczowe w obrębie przewodu pokarmowego.
Ja dziś pierwszy raz przetestuję neoazarinę, chociaż będzie stanowić 10% dawki, więc gówno pewnie poczuję tego wzmocnienia. Tak btw z ciekawości, w jakich wersjach wyst neoazaraina ? bo nie bardzo ogarniam, 100/200 mg, glistniki tymianki kurki grzybki eeee
Używanie damskich określników w porównaniu do odchodów nie jest zbyt fajne, uwierz ]
10 x 10mg = 100mg w opakowaniu.
Bo wczesniej robiłam ext z Antka, ewentualnie raz czy dwa Thiocodin, i tylko lekkie 'smeranie' .
Kwestia receptorów - moze, duzo prawdopodobne 'moze'. Ale badz co badz 350 mg kody na 4 czy 5 raz wreszcie zadziałało tak jak powinno. Od teraz tylko NeoAzarina
rano po przebudzeniu wypiłem sobie roztwór z 6 opakowań ,jak zwykle antoni nie zadział tak jak należy ,wiec wysłałem kolegę do apteki po thiocodiny niestety przyniósł tylko jedno opakowanie bo mu powiedzieli że więcej nie ma,rozgryzłem i zmartwiony wziąłem sprawę w swoje ręce , pojechawszy do innej apteki zakupiłem 5 paczek neoazariny i 2 thiocodinu ,wszytko władowałem w siebie zapijać colą zagryzając jakimś ciepłym żarciem w pobliskim barze, i wkoncu poczułem to czego mi brakowało od dawno bardzo dawna ,zrobiło mi się gorąco oczy zaczęły mi się zamykać ,jednym słowem ujebałem się kodeiną
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.