Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 463 / 10 / 0
supravires pisze:
poczytaj jak sie robi klony do pukania z tabletek. jest to co chwile poruszane
wsburroughs pisze:
bardzo prosto sie to robi, robilem to sporo razy (rolke oraz klony):
- kruszysz tabletki
- wsypujesz do pompki proszek
- zalewasz 1-2cm spirytusem (tym z apteki 0,2%, nie tym do chlania)
- robisz shake'a i stawiasz w pozycji pionowej pompke na okres najlepiej 1 doby
- na drugi dzien zobaczysz ze na dole pompy osadzila sie masa tabletkowa a u gory plyn - spiryt z benzo
- no i hukasz w kanal ale wstrzykuj powoli bo moze troche piec, niektorzy dodaja glikolu do tego zeby nie szczypalo, ale ja nigdy nie dodawalem i nie bylo zle
a tamten w wodzie
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 729 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
spiryt w klonach powinini sie przepalic tak wychodzi lepiej mniej sczypie i wogle
a najlepiej walic szklo
ciekawe ze jak zmieszm rolke w szkle i clona w szkle to sie robi matowy plyn !!
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 377 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: gofel »
no1 pisze:
spiryt w klonach powinini sie przepalic tak wychodzi lepiej mniej sczypie i wogle
a najlepiej walic szklo
ciekawe ze jak zmieszm rolke w szkle i clona w szkle to sie robi matowy plyn !!
ja też to zauważyłem ale myślałem ze to przez midazolam albo bupre które tez w tej pompie umiesciłem,
robi się matowy ale i tak działa :D
Uwaga! Użytkownik gofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 18 / 0
pytalem oswieconej panni k zachodzi reakcja jakas tak alkocholz bezetem i dlatego robi sie mente ale ak postojin troche robi sie klarowniejsze zwlaszcza jak dodasz difke w szkle
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1179 / 124 / 0
Nieprzeczytany post autor: mniemanolog »
supravires pisze:
.
wsburroughs pisze:
bardzo prosto sie to robi, robilem to sporo razy (rolke oraz klony):
- kruszysz tabletki
- wsypujesz do pompki proszek
- zalewasz 1-2cm spirytusem (tym z apteki 0,2%, nie tym do chlania)
- robisz shake'a i stawiasz w pozycji pionowej pompke na okres najlepiej 1 doby
- na drugi dzien zobaczysz ze na dole pompy osadzila sie masa tabletkowa a u gory plyn - spiryt z benzo
- no i hukasz w kanal ale wstrzykuj powoli bo moze troche piec, niektorzy dodaja glikolu do tego zeby nie szczypalo, ale ja nigdy nie dodawalem i nie bylo zle
A nie można odpowiednio rozcieńczyć spirytus do chlania, uzyskując stężenie 0,2%?
A może chodzi o to aby ten alkohol był izotoniczny (czy jak to się tam mówi)?
--------
A medazepam nie rozpuszcza się aby w wodzi? Brzmi podobnie jak midazolam %-D
EjeMqv63qzcBDbheXUtQcmcMHaCGGXk8cCS
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
To, ze nazwa podobna to huj ma do tego. Medazepam nie rozpuszcza sie w wodzie. Jedyne benzo rozpuszczalne w wodzie to midazolam i klorazepat dipotasowy (cloranxen, trenxene). Przynajmniej tyle mi wiadomo. Poza tym nie polecam walenia benzo zrobionych na spirycie. Zalatw sobie ampulki rolek albo klonow, ewentualnie tranxene (ma fajne stezenie, z tego co pamietam 100mg/2ml). Poza tym benzo solo imho, jeszcze i.v. to zly pomysl. Do mixow owszem, ale same nie.
  • 729 / 18 / 0
korwa cowy walice po btach ja wale rolkimi clony z szkla i to innna jazd jest tabletki sluza do jedzenia nie przerabiania
dobra jak nie ma co sam przepierdalm trampki ale nie bezo mam w szkle i takie se cenie
  • 1179 / 124 / 0
no1 pisze:
korwa cowy walice po btach ja wale rolkimi clony z szkla i to innna jazd jest tabletki sluza do jedzenia nie przerabiania
dobra jak nie ma co sam przepierdalm trampki ale nie bezo mam w szkle i takie se cenie
a skąd Ty je motasz? Są trudno dostępne, mimo, że na białą receptę.
  • 41 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Pryka »
Ludziska opłaca się walić Lorafen(lorazepamum) lub Myolastan(tetrazepamum) i.v?

I jak to przyrządzić? Bo albo jestem ślepy albo nie widzę w tym temacie.

Z góry dzięki
Uwaga! Użytkownik Pryka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 377 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: gofel »
nie opłaca sie
Uwaga! Użytkownik gofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.