Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 778 / 51 / 1
Mogli byście wrzucić mi zdjęcie opakowania i blistra Clonozepamum TZF prosto z apteki?
Edit. Połknąłem na zniwelowanie efektów stima dwójkę.. po chwili tak sobie myślę "mogłem pod język.. a w sumie i tak jestem po stimie, to pierdone jeszcze ze 4 pod język" Nio i czekamy na efekty %-D
Może by jeszcze dorzucić do tego pregabalinkę %-D %-D
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
  • 159 / 12 / 0
Przez cały dzień 11 mg klonazepamu później po południu dojebałem 100 mg tranxene i nie wiem czy jestem trzeźwy czy to taka pułapka benzo.
Uwaga! Użytkownik Luzing jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 778 / 51 / 1
Coś ty za cudactwo wynalazł ten clorazepaten.. Myślę, że jak na ciebie to jesteś trzeźwiutki i bardziej byś był ujebany gdybyś wziął 1mg clona i nic więcej.. zdecydowanie byłbyś mocniej upierdolony... W pewnym momencie okazuje się, że trzeźwość to też dobra faza ;)
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
  • 2392 / 654 / 0
20 lutego 2021Luzing pisze:
Przez cały dzień 11 mg klonazepamu później po południu dojebałem 100 mg tranxene i nie wiem czy jestem trzeźwy czy to taka pułapka benzo.

to drugie na pewno. Spróbuj coś napisać jakiś artykuł np coś recenzujący. Nie wiem kurva jak nie masz pomysłów to suszarkę zrecenzuj i opisz jej zalety w jak najlepszym świetle. Nie bedziesz w stanie
  • 778 / 51 / 1
Założe się o litra, że pierdolnie taką recenzje jakiej nie widziałeś i jutro z samego rana polecisz po tą suszarkę 😂 🤣
  • 392 / 95 / 2
Ale bym sobie rozpuścił pod językiem taki smaczny Alpragenik na weekendowy chillout! Bo Relanium jednak dla babć. Na chuj to się metabolizuje do tego sedującego temazepamu, to ja nie wiem!
!מרנא תא
  • 778 / 51 / 1
Nie mów, że ci sedacja przeszkadza.. ja miałem plan na dziś sobie 80 oksy wrzucić.. ale zapodałem 2mg clona, taka dawka działa na mnie w tle i z nudów podzieliłem kryształ na 4 kreski.. i plan na wieczór się zmienił. Nawet nie wiem czym jest ten kryształ, ale chuj tam cniE?
  • 392 / 95 / 2
W każdym polskim, europejskim i światowym mieście powinien stać olbrzymi pomnik prof. Leona Sternbacha, twórcy benzodiazepin! Dzieci układałyby kwiatki.
!מרנא תא
  • 778 / 51 / 1
W Chorwacji jest bardzo ładne jego graffiti
123.jpg
Nie wiem czy mi już te dragi wypaliły tak mózg czy co, ale w tv pierdolą, że NABIAŁ jest niezdrowy.. Dlaczego? Bo krowy są w zamknięciu nieszczęśliwe.. A kto kurwa tak zadecydował? Maski sraski, armagedon jebie sniffa i chyba dorzuce dla testu jeszcze klona pis jebać peace you
  • 392 / 95 / 2
Coś wspaniałego, cudowny mural. Mnie szokuje, że w Polsce na każdym kroku stoi pomnik protektora pedofilów, a nikt nie czci prof. Sternbacha. Benzodiazepiny (i inne leki, które zsyntetyzował) zmieniły na lepsze życie milionów ludzi, a jaka jest korzyść z krycia pedofilów?

Film po polsku:
https://www.youtube.com/watch?v=trw-WEVylGc
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
!מרנא תא
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.