Edit. Połknąłem na zniwelowanie efektów stima dwójkę.. po chwili tak sobie myślę "mogłem pod język.. a w sumie i tak jestem po stimie, to pierdone jeszcze ze 4 pod język" Nio i czekamy na efekty
Może by jeszcze dorzucić do tego pregabalinkę
20 lutego 2021Luzing pisze: Przez cały dzień 11 mg klonazepamu później po południu dojebałem 100 mg tranxene i nie wiem czy jestem trzeźwy czy to taka pułapka benzo.
to drugie na pewno. Spróbuj coś napisać jakiś artykuł np coś recenzujący. Nie wiem kurva jak nie masz pomysłów to suszarkę zrecenzuj i opisz jej zalety w jak najlepszym świetle. Nie bedziesz w stanie
Film po polsku:
https://www.youtube.com/watch?v=trw-WEVylGc
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.