08 lutego 2020klemcio97 pisze: Czy 2 dni po spożyciu 3g fenibutu mogę czuć spadek gaba taki, że odczuwam lęki?
Ja kiedyś po 3g (2g + po 4h dorzucone 1g) miałem problemy z równowagą dnia poprzedniego (pomijając lekkie mdłości na wieczór w dniu aplikacji)...przez kolejne 4-5 miałem bardzo dziwny nastrój (depresyjny).
Niedawno testowałem 500mg z rana + wieczorem 2 piwa i dzień po czułem się jeszcze lekko dizzy - ale już akceptowalnie prawie, że normalnie.
Z benzo nie łączyłem. Łączyłem za to z alko i zdecydowanie odradzam, etanol jakoś niszczy magię fenibutową. Raz wypiłem dwa piwka do 3g fenia i potem zdychałem.
Fenibut bardzo dobrze łączy się z kofeiną.
Edit: Już zamówiłem. Żeby nie śmiecić wątku - jak zacząć suplementację? Póki co alprę zostawię w spokoju bo taki miks i tak nie ma sensu. Wcześniej czytałem, że kolega robił napój z 1,5g fenibutu i 10g inozytolu. Zacząć od czegoś takiego czy przyjąć inną dawkę?
PS. Fenibut kupiłem Revange Pure a inozytol Swansol.
Jak dla mnie mimo mniejszych dawek nawet tylko 500mg tak jak i przy 3g te objawy występują...choć samo działanie pehnka jest nawet spoko to kompletnie dyskwalifikują mi go powyższe objawy po. :/
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Właśnie myślę nad zakupem. Do giebla co prawda nie ma podjazdu, ale smyrać gaba czymś trzeba. Działanie jest inne.
Dlaczego napisałeś byłym, już rzuciłeś giebla >? Napisz czemu chociaż.
Jeśli miałbym podsumować modulatory gaba b, wyglądałoby to tak.
1 GBL.
2. Baclofen.
3. Fenibut.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.