08 lutego 2020klemcio97 pisze: Czy 2 dni po spożyciu 3g fenibutu mogę czuć spadek gaba taki, że odczuwam lęki?
Ja kiedyś po 3g (2g + po 4h dorzucone 1g) miałem problemy z równowagą dnia poprzedniego (pomijając lekkie mdłości na wieczór w dniu aplikacji)...przez kolejne 4-5 miałem bardzo dziwny nastrój (depresyjny).
Niedawno testowałem 500mg z rana + wieczorem 2 piwa i dzień po czułem się jeszcze lekko dizzy - ale już akceptowalnie prawie, że normalnie.
Z benzo nie łączyłem. Łączyłem za to z alko i zdecydowanie odradzam, etanol jakoś niszczy magię fenibutową. Raz wypiłem dwa piwka do 3g fenia i potem zdychałem.
Fenibut bardzo dobrze łączy się z kofeiną.
Edit: Już zamówiłem. Żeby nie śmiecić wątku - jak zacząć suplementację? Póki co alprę zostawię w spokoju bo taki miks i tak nie ma sensu. Wcześniej czytałem, że kolega robił napój z 1,5g fenibutu i 10g inozytolu. Zacząć od czegoś takiego czy przyjąć inną dawkę?
PS. Fenibut kupiłem Revange Pure a inozytol Swansol.
Jak dla mnie mimo mniejszych dawek nawet tylko 500mg tak jak i przy 3g te objawy występują...choć samo działanie pehnka jest nawet spoko to kompletnie dyskwalifikują mi go powyższe objawy po. :/
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Właśnie myślę nad zakupem. Do giebla co prawda nie ma podjazdu, ale smyrać gaba czymś trzeba. Działanie jest inne.
Dlaczego napisałeś byłym, już rzuciłeś giebla >? Napisz czemu chociaż.
Jeśli miałbym podsumować modulatory gaba b, wyglądałoby to tak.
1 GBL.
2. Baclofen.
3. Fenibut.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.