Homologi, izomery i pochodne dimetoksyamfetaminy.
Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2775 / 39 / 0
zdecydowanie
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 663 / 13 / 0
Ok, dzięki ;-)
Uwaga! Użytkownik 78tgyvrhsbn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 663 / 13 / 0
Minęło prawie 11 godzin i jedyne o czym marzę to sen. Jestem już nieźle psychicznie wymęczony. Cały ten trip nie ma żadnego sensu i najchętniej przespałbym go całego, ale nie da się. Oprócz lekkich zmian percepcyjnych na poziomie 10mg hometa i psychicznego wyczerpania czuję się jakbym był czymś struty. Ogólnie to nie polecam ważki nikomu, chyba, że ktoś lubi się pomęczyć. Masakra, nie chce nawet myśleć co musi przeżywać mój były towarzysz po 2,5mg %-D
Ile ja bym dał za jakiegoś klona..
Uwaga! Użytkownik 78tgyvrhsbn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 56 / 0
ważka jest zajebista. Jadałem po 1,2 mg, efekty psychiczne miodne, psychodela dość porządna, wizualna miazga nawet w dawce 800 ug. I 2 dni absolutnego ubawu, absurdu, psychodeli i eksplodujących wizuali. Masz widać pecha i jesteś mało podatny na dragona ;)
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 114 / / 0
Dokładnie zgadzam się z przedmówcą.
Jak ja jadłem to był 1mg na papierze i do tego byłem wypruty od mefedronu z czego dumny nie jestem a mimo wszystko wizualnie mnie zaskoczyło, wspominam te prawie dwie doby jako trip życia - pozytywny oczywiście, fakt w pod koniec drugiego dnia byłem już ostro wymęczony. Może zapomniałeś jarać na tripie? palenie w moim przypadku maksymalizowało efekty wizualne, a i fajny mindfuck wprowadzało ;]
  • 407 / 2 / 0
czy difenhydramina (apap noc - wiem, lipa) da ukojenie od ważki i pozwoli zasnąć??
  • 2497 / 50 / 0
moze pomoc, ale nie musi kazdemu.
Dla mnie tez wazka jest spoko, tylko przy wiekszych dawkach (np.2mg, po ktorych popierdolilo mnie na kilka godzin ;p ) po przeminieciu peaka po tych 10-15h robilo juz sie monotonnie i nudno, ale to prawdopodobnie nie kwestia substancji, tylko s&s i tego, co akurat robilem ;p
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 613 / 21 / 0
Ja na ważce miałem swój pierwszy prawdziwy psychodeliczny raz (nie licząc gałki, aco itp) i było bardzo euforycznie, wizualnie, pięknie i głęboko. Chyba czasem właśnie więcej od S&S zależy niż od konkretnej substancji.
Niematerialna. Wieczna. Bez początku i końca.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
  • 3449 / 129 / 8
Przecież to oczywiste :P Ale ważki na pierwszy raz bym nie polecał; myślę, że można się bardzo mocno zniechęcić do psychodelików.
  • 8 / / 0
Pytanko?
Czy ktoś próbował BDF pod napletka, lub inne błony śluzowe. Bo mi nie zadziałało i zastanawiam się czy zjebać sprzedawcę...prześpię się w oczekiwaniu na jakieś pod-odpowiedzi. I spróbuję jeszcze raz po bożemu.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.

Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.