Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
Ile ja bym dał za jakiegoś klona..
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Jak ja jadłem to był 1mg na papierze i do tego byłem wypruty od mefedronu z czego dumny nie jestem a mimo wszystko wizualnie mnie zaskoczyło, wspominam te prawie dwie doby jako trip życia - pozytywny oczywiście, fakt w pod koniec drugiego dnia byłem już ostro wymęczony. Może zapomniałeś jarać na tripie? palenie w moim przypadku maksymalizowało efekty wizualne, a i fajny mindfuck wprowadzało ;]
Dla mnie tez wazka jest spoko, tylko przy wiekszych dawkach (np.2mg, po ktorych popierdolilo mnie na kilka godzin ;p ) po przeminieciu peaka po tych 10-15h robilo juz sie monotonnie i nudno, ale to prawdopodobnie nie kwestia substancji, tylko s&s i tego, co akurat robilem ;p
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
Czy ktoś próbował BDF pod napletka, lub inne błony śluzowe. Bo mi nie zadziałało i zastanawiam się czy zjebać sprzedawcę...prześpię się w oczekiwaniu na jakieś pod-odpowiedzi. I spróbuję jeszcze raz po bożemu.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.