4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 691 / 54 / 0
Waliłem nie raz po kablach, ale roztwory, które były farmaceutycznie czyste, ze tak powiem. Tylko opiaty waliłem po kablach, raz zajebałem 3mmc albo 4cmc nie pamiętam już.
Tutaj powstrzymało mnie przed zrobieniem tego, ocet i związki manganu znajdujące się w środku i wątpliwość czy kot wyszedł dobry. Przez chwilę chciałem to wypić, nawet troszkę na język sobie dałem i jak poczułem jakie to gówno jest niedobre zaraz to odlałem. Nie wiem, wtłoczyłem sobie może połowe centa i bardzo niemiło mi się zrobiło, ciśnienie oraz paranoje, że zaraz coś mi się stanie, do tego rozlałem trochę pod skórą to zapiekło i mnie cała ręka bolała do końca dnia. WYJEBANE JAJA NA TO :D
Where is your god, where is your god, where is your fuckin GOD!?
  • 8103 / 909 / 0
03 lutego 2018Sinner_ pisze:
WYJEBANE JAJA NA TO :D
Oj zaluj, zaluj bo wjazd jest po prostu mistrzowski, do tego euforia i te pobudzenie. :diabolic:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 691 / 54 / 0
Jakby ktoś przyszedł, zrobił to jak należy, później puknął, bym zobaczył, że żyje po tym to może bym się skusił, a tak nie ma chuja :)
Where is your god, where is your god, where is your fuckin GOD!?
  • 52 / 14 / 0
03 lutego 2018Sinner_ pisze:
Tutaj powstrzymało mnie przed zrobieniem tego, ocet i związki manganu znajdujące się w środku i wątpliwość czy kot wyszedł dobry. Przez chwilę chciałem to wypić, nawet troszkę na język sobie dałem i jak poczułem jakie to gówno jest niedobre zaraz to odlałem.
Jeśli robiłeś wg. przepisów Jona + nie jesteś kretynem :wall: , to kot na pewno wyszedł dobry - w szczególności, że tak jak opisałeś, smak był ohydny (czyli nie był to mix octu+wody+benzaldehydu+nieprzereagowanej p.efki - zorientowałbyś się, że coś nie halo, chociażby po kolorze substancji (słomkowa,przezroczysta, ew. lekko żółtawa), którą uprzednio oczywiście przefiltrowałeś - (dobra filtracja i użycie jak najmniej KMnO4 to połowa sukcesu, ktoś z forum wyliczył ile tlenku manganu przedostanie się do końcowego roztworu, po przeprowadzeniu w odpowiedni sposób syntezy (wziął jeśli dobrze pamiętam syntezę Jona pod uwagę) i rzecz jasna odpowiednio przefiltrowanej substancji utworzonej w warunkach domowych. Owa liczba była na tyle znikoma, że dobrze przygotowanego kota można stukać nawet i do 2 razy dziennie :kotz: .
Po Twoim poście wnioskuję, że chujowo strzelasz w takim razie, polecam sposób - ręka na stół, zacisnąć stazę, i obserwować kabel uprzednio wypatrzony pod kątem strzelania i gdy będzie odpowiednio naprężony i stabilny to pewny strzał, krew w kontrolce, leciutko stazę puścić i hukać jak najszybciej (posiadając przy tym całkowitą kontrolę nad strzałem - bo obie ręce masz na stole i masz możliwość oparcia ręki stabilnie podczas wtłaczania substancji) - strzał igłą 0.7/0.8 i bajka jak na pierwszy raz, bo nie poczujesz wjazdu podczas wtłaczania, tylko gdy już wszystko będzie wtłoczone.

P.S. Skoro nie chcesz stukać kota, to po chuj się tu udzielasz? Widzę, że jesteś niezdecydowany i dobrze, nie strzelaj i wyjdź z tego tematu, oszczędzisz sobie latania po aptekach o 4 rano :old:
Duszę mam w mro­ku, więc będę niósł światło.
  • 52 / 14 / 0
Proszę Admina o scalenie posta :cheesy:
03 lutego 2018UJebany pisze:
Oj zaluj, zaluj bo wjazd jest po prostu mistrzowski, do tego euforia i te pobudzenie. :diabolic:
Pamiętaj - do czasu, niestety :-( Jak wspominam ten rush dopaminowy to aż smutek na ustach się maluję (bo wiem, że już nigdy nie wróci), aktualnie używałem/używam igieł 0.8 (na 1.2 już brak kabli), i co prawda - fale ciepła dalej przewykurwiste czuję, szczególnie w kroczu :diabolic: ale już brak tego rushu, jedynie lekkie oszołomienie, ale dopaminowego pierdolnięcia jak kiedyś już nie ma, a samo wejście jest o wiele krótsze niż kiedyś :#:
Duszę mam w mro­ku, więc będę niósł światło.
  • 1305 / 162 / 0
no wiec tak huklem sobie z paczki wczoraj w galerii wjazd byl solidny myslalem ze nie wyjde z tego kibla oczy wyjebane ale niestety trwalo to okolo 10minut i pozniej cisnnienie %-D następnego huklem w kauflandzie wjazd tez byl solidny hukalem 0.8iglami i plynu wyszlo 12-14ml nie wiem dziś może też sobie hukne lub jutro fajna zabawa na kilka minut

wpuszczam i czuje czache rozpierdala banan na ryju oczy jak 5zł dopaminowego rushu jakiegos tam nie czulem raczej oszołomienie może za krótko robi,łem bo dygałem sie że ochroniarz wejdzie do kibla a tam ocet woda pompki mangan rozlozone na podlodze %-D

ten drugi jakis syfny wyszedl bo pachwina troche mnie pobolewa :emo:
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / 2 / 0
Dopiero pare dni temu odkryłam jaką cudowną moc skrywa w sobie metkat :o Pierwszy raz kosztowałam kota 2 lata temu oraalnie i wtedy musiał wyjść bo działał całkiem w pizde a jakieś pół roku temu miałam epizody z hukaniem kotka ale no ni chuj on nie działał tak jak dziąła teraz:o wcześniej to była namiastka jego działania, 1/100 prawdziwej mocy ! :o
wcześniej przyrządzałam syntezą by ciezkabomba i on co prawda leciutko klepał ale to nie to co teraz! wtedy może tak naprawdę hukałam pseudoefke dlatego lekko stimowało z tyci tyci wjazdem, a waliłam do 2 paczek na strzał.
Teraz wypróbowałam przepisu w 15min by qtacz i chyba chyba dopiero dzięki temu przepisowi zrobiłam go poprawnie. Przy wjeździe o mało się nie posikałam,takie mrowienie w kroczu przeszło że ocholercia haha
szkoda że to tak wciąga od jednego huknięcia bo już cisnie na wincyj kocura
Uwaga! Użytkownik krawczykowa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / / 0
Wie ktoś co to byla za substancja ktora jest skutkiem ubocznym reakcji i powoduje mldłosci zaraz po wyciagnieciu igly. Zajebisty metkat sie zrobil ale te mldlosci mnie zastanawiaja bo nigdy wczesniej nie miałem tak. Taki odruch wymiotny ale nie da sie i tak zwymiotowac nawet na siłe...

Jak wasze żyły? Ja mam tylko 4 fajne miejsca ale juz powoli robia sie tak zajechane że chyba czas dać odpocząć i zregenerować sie organizmowi...
Waląc takimi kalibrami igieł to mozna bardzo szybko zjechać żyły. Ja już dziś zszedlem z 0.8 na 0,7/0,6. I chyba te 06 najbardziej mi odpowiadaja przy tych 10ml idealnie mi wchodza..
  • 1889 / 72 / 3
To oznaka albo mocnego zepsucia reakcji (czyli produktów ubocznych) albo tego, jak Twój organizm źle na nie reaguje.
Żyły przy beta-ketonach są podrażniane na tyle, że bardzo szybko się chowają i uciekają.
Co do rozmiaru to nie ma znaczenia, znaczenie ma to, jak szybko pompujesz (ciśnienie wypiera igłę).
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 2949 / 247 / 0
25 lutego 2018bromek97 pisze:
Wie ktoś co to byla za substancja ktora jest skutkiem ubocznym reakcji i powoduje mldłosci zaraz po wyciagnieciu igly.
Niech zgadnę - metkat wyszedł ci dość żółty/mocno słomkowy. W takim razie to benzaldehyd. W FAQ o tym pisze, polecam je chociaż pobieżnie przejrzeć.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.