12 lutego 2024SAIGRY pisze: Jak działa prega rekreacyjnie z paroksetyną? I jaką dawke paro bierzecie?
16 lutego 2024Xanny777 pisze:W tym mixie nie ma nic rekreacyjnego, mnie np paro wykastrowala ze wszystkich emocji i usypiała tak ze żadna dawka pregi nie działała nawet znośnie12 lutego 2024SAIGRY pisze: Jak działa prega rekreacyjnie z paroksetyną? I jaką dawke paro bierzecie?
Jak u was z mieszankami? U mnie dzisiaj ok.70mg metylo, 25mg doksepiny, 150opipramolu i chujnia z tego była, miałem coś popracować a się dalej opierdalam, w sumie to tak od 3 dni, to weszło 300mg pregaby i czekam aż się otoczenie wygłuszy i w końcu będę zdolny do roboty, 3 dni się bać sąsiadów w nocy żeby kijem nie walili po suficie to lekka przegina. Coś zmienić, coś dorzucić, coś odjąć?
To brzmi niemal jak ogłoszenie...
@global108 Mam nadzieję że zdajesz sobie sprawę z tego, że dawki oscylujące około grama na dobę to to jest... Powiedzmy trzykrotnie więcej niż dawka terapeutyczna. Ostrzegamy cię jednak solidarnie że tolerancja rośnie a z pregabaliny schodzi się ciężko – coś Jak postrach metadonowy wśród ludzi na programie od opio, tylko że pregabalina to taki metadon wśród benzo, jeśli żresz za dużo kropka W ogóle jeśli dopiero zaczynasz to startuj od najniższej dawki która daje ci jakieś ukojenie albo komfort a nie od całego tortu.
zjedz kawałek bo się porzygasz na weselu. A potem będzie bieda.
Przyrównać to możesz do analogii w gubieniu pieniędzy.
Wolałbys zgubić tysiąc złotych czy 50 zł?
No i musisz coś wybrać, nie ma trzeciej opcji - podział dychotomiczny.
Pomyśl sobie ile będziesz musiał to 900 zł odrabiać – załóżmy roboczo że tydzień – a takie pięć dych to będzie dla ciebie godzina. Perspektywa bycia w dupie przez dwa tygodnie wydaje się wieczną torturą w kontraście z tą godziną, którą odrabiałeś 50 zł.
PS: jeśli to lekarz zapisał Ci 0,9 grama na dobę (6 kapsułek 150 mg), to nie przejmuj się tym co napisałem powyżej i nie podejmuj decyzji związanych z leczeniem.
Jeśli to jednorazowo akcja to pół biedy ale jeśli ci się spodoba – A wszystko na to wskazuje – miej się na baczności
"Rutyna to rzecz zgubna "
Dzięki za troskę, nie mam zamiaru powtarzać błędów przeszłości. Przestrzegam również amatorów "fajności" pregabalinowej, bo na niektórych tak działa bardzo prospołecznie i bardzo nakręca, ale to złudne. Pozdr.
Gud szajse, nie wiedziałem, ze to takie dobre i na sztuki
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
to nie jest na zasadzie - im wiecej tym lepiej
pregaba jest zadziwiająco dobrze wchłanialna jak na ustną drogę podania
600 spróbuj
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.