Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 190 / 19 / 0
Ty to nie masz co wierzyć bo byles tak jakby świadkiem wtedy xd. Ale fakt. Mi się też wydaje ze sporo
Najlepiej mj i nic więcej :P
  • 88 / 7 / 0
12 lutego 2024SAIGRY pisze:
Jak działa prega rekreacyjnie z paroksetyną? I jaką dawke paro bierzecie?
W tym mixie nie ma nic rekreacyjnego, mnie np paro wykastrowala ze wszystkich emocji i usypiała tak ze żadna dawka pregi nie działała nawet znośnie
Uwaga! Użytkownik Xanny777 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 804 / 102 / 22
Cholerka... Coś dziwnego się wydarza jak jestem na "haju" pregabalinowym. Zżeram od dwóch dni po 900mg dwa razy razem z Anafranilem, czyli klomipraminą - trójpierścieniowym starożytnym antydepresancie. Wsio legalnie przepisane od psychuszki. Czuję się po tym zajebiście i wręcz promienieję dobrą wibracją. Mam wrażenie jakbym cofnął się do lat młodzieńczych, czyli jakieś 30 parę lat wstecz (mam 54 roki :O). O CO KAMAN? TO JEST FANTASTYCZNE UCZUCIE i boję się wjebania, a mam bardzo dużo opakowań Egzysty 150mg, 56 kaps. Wszystko byłoby ok, i bym żarł ją w dawkach dużo wyższych, niż zalecone, ale wiem co się dzieje z człowiekiem na odstawce tego narkotyku. Pozdr.
  • 139 / 11 / 0
16 lutego 2024Xanny777 pisze:
12 lutego 2024SAIGRY pisze:
Jak działa prega rekreacyjnie z paroksetyną? I jaką dawke paro bierzecie?
W tym mixie nie ma nic rekreacyjnego, mnie np paro wykastrowala ze wszystkich emocji i usypiała tak ze żadna dawka pregi nie działała nawet znośnie
Lipa w chuj, sprawdzę u siebie jak to będzie działać. 4 paki pregi leżą, szkoda trochę.
  • 1 / / 0
Dobry wieczór,
Jak u was z mieszankami? U mnie dzisiaj ok.70mg metylo, 25mg doksepiny, 150opipramolu i chujnia z tego była, miałem coś popracować a się dalej opierdalam, w sumie to tak od 3 dni, to weszło 300mg pregaby i czekam aż się otoczenie wygłuszy i w końcu będę zdolny do roboty, 3 dni się bać sąsiadów w nocy żeby kijem nie walili po suficie to lekka przegina. Coś zmienić, coś dorzucić, coś odjąć?
  • 3573 / 581 / 1
^ up
To brzmi niemal jak ogłoszenie...
😒

@global108 Mam nadzieję że zdajesz sobie sprawę z tego, że dawki oscylujące około grama na dobę to to jest... Powiedzmy trzykrotnie więcej niż dawka terapeutyczna. Ostrzegamy cię jednak solidarnie że tolerancja rośnie a z pregabaliny schodzi się ciężko – coś Jak postrach metadonowy wśród ludzi na programie od opio, tylko że pregabalina to taki metadon wśród benzo, jeśli żresz za dużo kropka W ogóle jeśli dopiero zaczynasz to startuj od najniższej dawki która daje ci jakieś ukojenie albo komfort a nie od całego tortu.
zjedz kawałek bo się porzygasz na weselu. A potem będzie bieda.

Przyrównać to możesz do analogii w gubieniu pieniędzy.
Wolałbys zgubić tysiąc złotych czy 50 zł?
No i musisz coś wybrać, nie ma trzeciej opcji - podział dychotomiczny.
Pomyśl sobie ile będziesz musiał to 900 zł odrabiać – załóżmy roboczo że tydzień – a takie pięć dych to będzie dla ciebie godzina. Perspektywa bycia w dupie przez dwa tygodnie wydaje się wieczną torturą w kontraście z tą godziną, którą odrabiałeś 50 zł.

PS: jeśli to lekarz zapisał Ci 0,9 grama na dobę (6 kapsułek 150 mg), to nie przejmuj się tym co napisałem powyżej i nie podejmuj decyzji związanych z leczeniem.

Jeśli to jednorazowo akcja to pół biedy ale jeśli ci się spodoba – A wszystko na to wskazuje – miej się na baczności
Spoiler:
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 804 / 102 / 22
@Retrowirus Spokojnie i bez obaw o moje zdrówko. Dziękuję za poradę. Trzydniówkę zaliczyłem po 900 mg i STOP. Za bardzo mi się podoba i na pewno bym się wjebał w pregę, ale oddałem leki zaprzyjaźnionej sąsiadce i wydziela mi tyle ile magiczka zaleciła: 150 mg x 2. Nie mogę mieć przy sobie pregi, bo bym ją żarł garściami. A nie chcę jakiegoś chujowego odstawienia. Mam za sobą uzależnienie od Reladormu, Dla młodych: był to lek z miksem diazepamu z barbituranem. Mocna rzecz. Ale to było w roku 91 ubiegłego wieku i po wycofaniu jednostek wojsk radzieckich z ichnich magazynów poszły na nasze bazary leki w ogromnych ilościach. Bardzo tanio np. kupiłem 50 listków dormu po 10 szt za równoważność dniówki pracy. I wjebałem się. Jestem też jednym z pionierów używania DXM i on najbardziej mi zrył psyche. Chyba z 200 jazd zaliczyłem. Zryła mi też psyche i fizys kodeina, bo leciałem na niej parę lat po kilkaset mg dziennie. Niby lekki opiat, ale zawsze opiat i wiadomo, że upierdala fizycznie.
Dzięki za troskę, nie mam zamiaru powtarzać błędów przeszłości. Przestrzegam również amatorów "fajności" pregabalinowej, bo na niektórych tak działa bardzo prospołecznie i bardzo nakręca, ale to złudne. Pozdr.
  • 1327 / 336 / 12
Czy tylko ja mam taki fetysz jak wciągam albo sypie proszek do mordy to te puste kapsułki zajadam jak żelki? :pacman: :tabletki: %-D

Gud szajse, nie wiedziałem, ze to takie dobre i na sztuki :mniam:
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 508 / 195 / 1
też zawsze jem te puste kapsułki bo a nóż zostanie 0.2 mg
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 88 / 7 / 0
Kurwa, nie wiem co się dzieje. Zżarłem wczoraj cały gram (jak nie lepiej) w oczekiwaniu na działanie i co? I wielki chuj z tego, nie poczułem nic (na codzien jem 300mg).
Uwaga! Użytkownik Xanny777 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.