Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 33 / 1 / 0
skurwielec pisze:
Czy d-methamphetamine to jest ta "lepsza"?
Enancjomer dekstro ma silniejsze działanie psychoaktywne.

Edit:
dekstroamfetamina-lewoamfetamina-t32863.html#p956740
Warto przeczytać.
Spoiler:
  • 8 / / 0
Mam pytanko.
Czy w czasie fazy po mecie moge wypic jakiegos mocnego energetyka (zalozmy 48mg kofeiny). Podbije mi to speeda i czy w ogóle polepszy faze, czy raczej jest to niewskazane? Walnalem okolo 75mg w bombce a jeśli to ma znaczenie to wczoraj też ale 30mg. Dziekuje z góry z pomoc i pozdrawiam :cheesy:
  • 400 / 5 / 0
wydaje mi sie ze meth daje wystarcajacego speeda xD
bezsens
kazik333@tutanota.com
  • 623 / 22 / 0
kofeina nic nie podbije
nie radzę tylko pogorszysz sprawę,lepiej nie pij
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 1817 / 111 / 0
Kurwa jak ty musisz podbijać metę kofeiną, to Ty mety nie dostajesz na pewno. Po setce dobrej, czystej, krystalicznej mety latasz jak helikopter ładnych parę godzin a nie myślisz o podbijaniu kofeiną. :nuts: :-D
  • 1857 / 70 / 80
Jak on mówi o 75mg p.o. w bombce to po co ty mu mówisz o jakiś 100mg wciąganych? Gdzie to a gdzie tamto?

kofeina nie podbije działania tylko obniży jego jakość, doda swoje hujowe efekty to bez sensu.
  • 1817 / 111 / 0
A co to kurwa jakaś wielka różnica czy jaki chuj? 75 mg w bombce dobrej mety też Cie wyjebie z butów. Ja to powiedziałem tylko żeby podkreślić że to żadna kurwa zasadnicza różnica 75 mg oral czy 100 mg sniff żeby to kofeiną podbijać i tyle.
  • 380 / 39 / 6
eliot ... mylisz sie ... jest to różnica zasadnicza . Mnie wszelkie bombki ledwo co klepały , kiedy innych jak najbardziej ( jeszcze za czasów zamierzchłych , kiedy można byłoby się nawet pokusić o stwierdzenie ,że zaczynałam całą tą chora zabawę .. ) energetyk .... ja lubie jedynie pić je ze względu na smak , bo nie działają na mnie kompletnie ... aleeee jeśli coś tam by zadziałało ... to jedynie wjazdem na serducho a co za ty idzie zapewne panika ,że coś bardzo złego sie dzieje i tak oto byś sobie zafundował kilkugodzinna psychiczną męczarnie ... teraz zastanów się czy warto ? ...
  • 1817 / 111 / 0
Widocznie jestem inny, z sercem nigdy ani po niczym problemów nie miałem a stimy lubię i biorę systematycznie raczej. No ale nie będę się kłócił bo co człowiek to reakcja, a fakt faktem że niektóre substancje zupełnie inaczej działają sniff a oral. Zgadzam się.
  • 280 / 20 / 0
Kurczę, ta substancja ma w sobie to coś, zdecydowanie! Pomimo nienagannej stymulacji, to co mi się działo w głowie po pierwszym maratonie... nie dziwię się, że hitlerowcy byli jacy byli, sama miałam ochotę wstąpić do SS. :P
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.