Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 265 / 2 / 0
Po wczorajszej (omyłkowej właściwie) próbie z 200 mg substancji dochodze do wniosku że nie ma co tak zwiększac dawek. Doświadczenie było niesamowicie intensywne, niestety pamiętam z niego tylko niewielką częśc, brakowało mi tej klarowności jaka była przy mniejszych dawkach. Po zakończeniu działania sen bez problemu, na drógi dziań jestem tylko troche wymęczony. Dobrze że pomyliłem się z mexem a nie z jakąś fenylką np :P
http://psychedelein.blogspot.com/
Psychedelein z języka greckiego ψυχή (psyche, "umysł") i δηλείν (delein, "ukazywać, objawiać"), czyli w wolnym tłumaczeniu "objawiający umysł".
  • 257 / / 0
Korzystam rekracyjnie z DXM juz dlugi czas , dawki praktycznie zawsze 450 mg ktore ostatnio przestalo mnie klepać. Ważę 72 kg i w poniedziałek przychodzi paczuszka z 1 g MXE a ja mam watpliwosc jaka dawke startowa powinienem wybrac.
I czy mix z mj jest oplacalny ?
  • 2334 / 9 / 0
Jebaj 80-100. trawa na peaku jak najbardziej tak- + do mindfuck'u.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 2 / / 0
witam, mam takie pytanie czy po zejściu fazy po MXE jest bezpieczne wzięcie bufedronu?
  • 102 / / 0
Nie powstrzymałem się i zamówiłem w końcu 2g. Może zrobimy nowy dział dla metoksetaminy, jako że zyskuje popularność, a warto rozdzielić pewne kwestie (m.in. uzależnienia)?
Uwaga! Użytkownik Minimalny jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
witam, mam takie pytanie czy po zejściu fazy po MXE jest bezpieczne wzięcie bufedronu?
  • 265 / 2 / 0
Uzależnienie od MXE? szczerze wątpie, w pewnym momencie ciągłego brania tolerka tak skacze że nawet bardzo duże dawki dobrze nie działają.

Jak jestes zapoznany z dexem możesz jeśc od razu 100 raczej nie pożałujesz. MXE w moim odczuciu wzmacniająco się komponowała z mj tak że warto ;)
http://psychedelein.blogspot.com/
Psychedelein z języka greckiego ψυχή (psyche, "umysł") i δηλείν (delein, "ukazywać, objawiać"), czyli w wolnym tłumaczeniu "objawiający umysł".
  • 102 / / 0
szczerze wątpie
wątpię
%-D

Zobacz thread na bl. Jest osobny dla uzależnień :)

Witaj w dysocjantach :)
Uwaga! Użytkownik Minimalny jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 579 / 55 / 0
Nie byłbym taki pewny co do tego, że MXE nie uzaleznia... Z wielkim trudem odmówiłem sobie MXE przez wrzesien, a jak miałbym to w chacie to niemożliwe było by żebym był teraz trzeźwy :P
  • 1876 / 23 / 0
Też gdy miałem MXE w domu to 3-4 x w tygodniu napierdalałem , plusem MXE było to że mogłem iśc spokojnie na drugi dzien do pracy i nie powiem zawsze była ochota zeby zarzucić .
Obecnie nie bióre MXE już jakieś 1,5 miesiąca i jest git i bardzo prawdopodobne że już nigdy do niej nie wrócę.
Szkoda nerek :cheesy:
ODPOWIEDZ
Newsy
15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.

Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.