Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 265 / 2 / 0
Po wczorajszej (omyłkowej właściwie) próbie z 200 mg substancji dochodze do wniosku że nie ma co tak zwiększac dawek. Doświadczenie było niesamowicie intensywne, niestety pamiętam z niego tylko niewielką częśc, brakowało mi tej klarowności jaka była przy mniejszych dawkach. Po zakończeniu działania sen bez problemu, na drógi dziań jestem tylko troche wymęczony. Dobrze że pomyliłem się z mexem a nie z jakąś fenylką np :P
http://psychedelein.blogspot.com/
Psychedelein z języka greckiego ψυχή (psyche, "umysł") i δηλείν (delein, "ukazywać, objawiać"), czyli w wolnym tłumaczeniu "objawiający umysł".
  • 257 / / 0
Korzystam rekracyjnie z DXM juz dlugi czas , dawki praktycznie zawsze 450 mg ktore ostatnio przestalo mnie klepać. Ważę 72 kg i w poniedziałek przychodzi paczuszka z 1 g MXE a ja mam watpliwosc jaka dawke startowa powinienem wybrac.
I czy mix z mj jest oplacalny ?
  • 2334 / 9 / 0
Jebaj 80-100. trawa na peaku jak najbardziej tak- + do mindfuck'u.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 2 / / 0
witam, mam takie pytanie czy po zejściu fazy po MXE jest bezpieczne wzięcie bufedronu?
  • 102 / / 0
Nie powstrzymałem się i zamówiłem w końcu 2g. Może zrobimy nowy dział dla metoksetaminy, jako że zyskuje popularność, a warto rozdzielić pewne kwestie (m.in. uzależnienia)?
Uwaga! Użytkownik Minimalny jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
witam, mam takie pytanie czy po zejściu fazy po MXE jest bezpieczne wzięcie bufedronu?
  • 265 / 2 / 0
Uzależnienie od MXE? szczerze wątpie, w pewnym momencie ciągłego brania tolerka tak skacze że nawet bardzo duże dawki dobrze nie działają.

Jak jestes zapoznany z dexem możesz jeśc od razu 100 raczej nie pożałujesz. MXE w moim odczuciu wzmacniająco się komponowała z mj tak że warto ;)
http://psychedelein.blogspot.com/
Psychedelein z języka greckiego ψυχή (psyche, "umysł") i δηλείν (delein, "ukazywać, objawiać"), czyli w wolnym tłumaczeniu "objawiający umysł".
  • 102 / / 0
szczerze wątpie
wątpię
%-D

Zobacz thread na bl. Jest osobny dla uzależnień :)

Witaj w dysocjantach :)
Uwaga! Użytkownik Minimalny jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 579 / 55 / 0
Nie byłbym taki pewny co do tego, że MXE nie uzaleznia... Z wielkim trudem odmówiłem sobie MXE przez wrzesien, a jak miałbym to w chacie to niemożliwe było by żebym był teraz trzeźwy :P
  • 1876 / 23 / 0
Też gdy miałem MXE w domu to 3-4 x w tygodniu napierdalałem , plusem MXE było to że mogłem iśc spokojnie na drugi dzien do pracy i nie powiem zawsze była ochota zeby zarzucić .
Obecnie nie bióre MXE już jakieś 1,5 miesiąca i jest git i bardzo prawdopodobne że już nigdy do niej nie wrócę.
Szkoda nerek :cheesy:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA

Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.

Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.