Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1545 / 1586 / 0
@spider321 dlatego napisalam stara ludowa madrosc, 3x wit.C, bez wit.K czyli klinowania %-D
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1180 / 400 / 0
23 maja 2020Ankaaa pisze:
@spider321 dlatego napisalam stara ludowa madrosc, 3x wit.C, bez wit.K czyli klinowania %-D
to teraz już wszystko rozumiem Ania, może jeszcze do tego aspirynka na ból głowy %-D
Uwaga! Użytkownik spiderek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 35 / 20 / 0
Mi osobiście najbardziej pomaga porządna dawka kompleksu witamin, żurek, dużo wody z cytryną i Nurofen Express Forte na ból głowy :)
Ich habe wyjebane.
  • 1180 / 400 / 0
29 maja 2020KrenceWonsa pisze:
Mi osobiście najbardziej pomaga porządna dawka kompleksu witamin, żurek, dużo wody z cytryną i Nurofen Express Forte na ból głowy :)
witaminki- wiadomo, woda z cytryną-też dobra, ja np jem mandarynki na kacu, na ból głowy biorę aspirynę, żurek z kiełbaską super, albo dobry rosołek, tak jak napisali wyżej rozmówcy- woda z kiszonych ogórków względnie z kiszonej kapusty, gorzka herbata, napar z mięty w torebkach(min z trzech torebek) i ze dwa kubki - pomaga się wypocić z toksyn, po zjedzeniu czegoś - pomaga wrócić do formy picie jogurtu/maślanki, ja jogurtem/maślanką zapijam witaminki- magnez plus potas, b-kompleks i vit. c
Uwaga! Użytkownik spiderek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 153 / 12 / 0
Jak dla mnie przepijanie wodą z cytryną plus przed i po jakieś witaminki i nie trzeba nawet leczyć się za bardzo, no chyba że się ostro przeholuje
  • 141 / 36 / 0
Ja walę elektrolity (litorsal) przed spaniem i rano jest w miarę znośnie.
"morfina dała mi buzi, chciała mi ulżyć, chciała, żebym poczuł szczęście
I mogłem już sobie wywróżyć, że to jest niemożliwe bez niej..."
  • 641 / 98 / 0
A ja nie wiem co to kac...
  • 981 / 84 / 0
@Carlosa
Jestes cały czas w cugu? Czy zaszyty?
  • 641 / 98 / 0
@rodozz313 zaszyty, ale jak byłem w ciągu też nie miałem nigdy kaca :)
  • 981 / 84 / 0
No bo będąc w ciągu nie ma kaca :D
Stąd moje dwie opcje
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.