ODPOWIEDZ
  • 310 / 5 / 0
Re: U-47700
Post autor: lufarulez »
Siema zachęcony próbką od mojego przyjaciela postawiłem zakupić odrobinę a że 0,5g sie nie opłacało to wziąłem od razu 1g %-D i zastanawiam sie czy macie może jakieś patenty aby zażywać U w cywilizowany sposób( żadnych ciągów, nie zwiększanie dawek i takie tam)
wiem wiem trochę to brzmi głupio ale oprócz tego że wierze bardzo mocno w swoją silną wole i swój organizm to mam ogromny respekt do tej grupy dragów :cool: i obawiam się że może sie to skończyć ciągiem tak długim aż skończy się worek, co myślicie np o postanowieniu aby walić tylko wieczorem nie przekraczając 3-4 dawek sniffem? wiadomo postanowienia postanowieniami zobaczymy jak to wyjdzie ale jak na razie to planuje zażywać U tylko w momentach gdy to zaplanuje aby nie zacząć walić z nudów bo w tedy nigdy się nie kończy, na codzień będę chodził na rower/siłownie/uczył sie na studia a wieczorkiem gdy usiądę przed kompem aby się wyczliować jedna dwie rozsądne dawki i blant ew potem jakieś benzo aby nie ciągnęło dalej i łatwiej usnąć, CZY TO WG MOŻLIWE PRZY U? czy np chęć na dorzutkę i tak będzie za silna? albo czy nawet stosowanie okazjonalne bardzo podbije tolerancje i zwiększanie dawek będzie konieczne ? i czy mix U z takim klonem/zolpidemem przed snem wg jest bezpieczny %-D ?
Ps myślałem też nad zrobieniu maczanki Na jakimś kanna, U-47700 i może etizolamem albo jakimś analogiem a-pvp wyszła my chyba najbardziej uzależniająca maczana świata nie sadzicie ? :-D
  • 5839 / 1210 / 43
Post autor: london5 »
To może się skończyć Twoim zgonem Wariacie.
Jak już opio, to lepiej kodeinę kupować.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 310 / 5 / 0
od kody mam wzdęcia morfina, oksykodon i hell(zwłaszcza tej jakości) wychodzą za drogo jak dla mnie, ale chodzi ci o to bezo przed snem tak? też sie zastanawiałem czy przypadkiem jakieś depresji uk oddechowego nie dostane, a reszta rzeczy o których pisałem ? jest szansa ? jeśli potrafiłem przerwać kilku dniowe ciągi na dużych dawkach tak samo morfiny jak i oksykodonu to gówno chyba nie jest bardziej uzależniające co nie?
  • 658 / 53 / 0
Post autor: Winny »
Problem w tym, że u jest na tyle tanie, że nie robi się ciągów kilku dniowym, tylko zazwyczaj kilku tygodniowe.
Ale jeśli masz doświadczenia z mocnymi opio to chyba nie ma przeciwwskazań.
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
  • 310 / 5 / 0
Pożyjemy zobaczymy jak nie dam żadnego raportu w ciągu tyg - dwóch, tzn że pewnie zdechłem albo sie obraziłem permanentnie na ćpanie i w końcu usunąłem konto na hajpie
  • 4978 / 874 / 0
Post autor: serotoninowy »
Jak nie umrzesz to i tak tutaj wrocisz. My zawsze wracamy %-D
  • 2116 / 631 / 0
Post autor: Jamedris »
Zażywanie opio w cywilizowany sposób? Inaczej niż lampka szampana - ot, parę razy na rok - nie ma mowy o cywilizowaniu, prędzej czy później jebnie. A przy fentanylopodobnych rzeczach jebnie bardzo szybko. Myślę, że nie zdążysz nawet dobrze otworzyć i zamknąć wora, a już będzie pusty.

Radziłabym spłukać ten gram w kiblu, Twoje życie jest ważniejsze od sztucznej fazy. Albo chociaż zainwestować w apteczne opio... Ile kosztuje teraz gram U? Mode, nie wycinaj, nie będę pytała o vendora. Chcę tylko uświadomić serotoninowemu, że mógłby sobie za to kupić normalne opio.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 658 / 53 / 0
Post autor: Winny »
Gram u kosztuje u pewnego vendora 60pln, przy 3g 50, a przy 5g 44.

Nie mógłby za to kupić innego opio, które by mu na tyle starczyło. Na tym to polega ;)
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
  • 318 / 48 / 0
Post autor: Tryptophan »
@Jamedris
Z 60 zł, w hurcie jeszcze taniej.
Półtora grama, które otworzyłem w piątek wieczorem, z przerwą wczoraj, wystarczyło mi do dzisiaj. Zostało mi jeszcze na jeden raz i niewątpliwie zaraz skorzystam. Grzałem właściwie co trochę. Działanie określił bym na bardzo przyjemne, nieco gorsze od dobrego maczku w większej ilości, bez startu to helu czy majki iv. Bardzo mocno wjeżdża na ciało, konkretna sedacja, w większej dawce zwczajnie usypia.
Ostatecznie mam mieszane uczucia. Niby całkiem przyjemnie. Działanie dość krótki do 3 godzin ugrzania. Wydajność jest całkiem duża na początku, jednak przez te 3-4 dni dawkowanie wzrosło 2-krotnie i obawiam się, że to nie byłby koniec. Cieszę sie, że nie zamówiłem więcej, bo niesamowicie ciężkie jest nie branie w ciągu do momentu aż nic nie zostanie. Za te 60 zł + przesyłka kupiłbym mak, który pozwoliłby mi być konkretnie ugrzanym przez nieco ponad dwa dni. Wracam do płukania maczku. ;-) Gdyby tylko był zawsze tak łatwo dostępny i dobry... Jak nie będzie to pomyślę nad kupieniem U, ale to i tak raczej jako opcji na jeden weekend raz na jakiś czas. Nie wyobrażam sobie na tym ciągu dłuższego niż tydzień (a to i tak już bardzo długo uważam), a co dopiero jako czegoś na pełen etat.
  • 4978 / 874 / 0
Post autor: serotoninowy »
@Jamedris, LOL! Słońce ja mam z opio tyle wspólnego co piernik z wiatrakiem , chociaż to nie trafne porównanie bo wiatrak może sie spierniczyć :)

Od pół roku jestem czysty od twardych i leków także moze z kims pomylilas. Moja kariera z opio to nie klepiace kilka razy z koda i raz nie klepiacy trampek. Tyle
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.