wiem wiem trochę to brzmi głupio ale oprócz tego że wierze bardzo mocno w swoją silną wole i swój organizm to mam ogromny respekt do tej grupy dragów
Ps myślałem też nad zrobieniu maczanki Na jakimś kanna, U-47700 i może etizolamem albo jakimś analogiem a-pvp wyszła my chyba najbardziej uzależniająca maczana świata nie sadzicie ? :-D
Ale jeśli masz doświadczenia z mocnymi opio to chyba nie ma przeciwwskazań.
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
Radziłabym spłukać ten gram w kiblu, Twoje życie jest ważniejsze od sztucznej fazy. Albo chociaż zainwestować w apteczne opio... Ile kosztuje teraz gram U? Mode, nie wycinaj, nie będę pytała o vendora. Chcę tylko uświadomić serotoninowemu, że mógłby sobie za to kupić normalne opio.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Nie mógłby za to kupić innego opio, które by mu na tyle starczyło. Na tym to polega ;)
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
Z 60 zł, w hurcie jeszcze taniej.
Półtora grama, które otworzyłem w piątek wieczorem, z przerwą wczoraj, wystarczyło mi do dzisiaj. Zostało mi jeszcze na jeden raz i niewątpliwie zaraz skorzystam. Grzałem właściwie co trochę. Działanie określił bym na bardzo przyjemne, nieco gorsze od dobrego maczku w większej ilości, bez startu to helu czy majki iv. Bardzo mocno wjeżdża na ciało, konkretna sedacja, w większej dawce zwczajnie usypia.
Ostatecznie mam mieszane uczucia. Niby całkiem przyjemnie. Działanie dość krótki do 3 godzin ugrzania. Wydajność jest całkiem duża na początku, jednak przez te 3-4 dni dawkowanie wzrosło 2-krotnie i obawiam się, że to nie byłby koniec. Cieszę sie, że nie zamówiłem więcej, bo niesamowicie ciężkie jest nie branie w ciągu do momentu aż nic nie zostanie. Za te 60 zł + przesyłka kupiłbym mak, który pozwoliłby mi być konkretnie ugrzanym przez nieco ponad dwa dni. Wracam do płukania maczku. ;-) Gdyby tylko był zawsze tak łatwo dostępny i dobry... Jak nie będzie to pomyślę nad kupieniem U, ale to i tak raczej jako opcji na jeden weekend raz na jakiś czas. Nie wyobrażam sobie na tym ciągu dłuższego niż tydzień (a to i tak już bardzo długo uważam), a co dopiero jako czegoś na pełen etat.
Od pół roku jestem czysty od twardych i leków także moze z kims pomylilas. Moja kariera z opio to nie klepiace kilka razy z koda i raz nie klepiacy trampek. Tyle
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.