Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 59 / / 0
damian to z twoich obliczeń wynika ze 5ml olejku na 250g materiału? bo nie kapuje
  • 114 / 3 / 0
Napisałem Ci, że dokładnie się policzyć nie da. Chyba, że ktoś wie co i w jakich ilościach jest w olejku a ile tego zawierają topy.
Licząc na moje oko 250g powinno dać radę. Ale mogłem się pomylić i równie dobrze może być to 500g. Sprawdź i podziel się opinią bo na pewno się innym przyda.
Co będziesz tym nasączać?
  • 59 / / 0
nic. a swoją drogą nowy gracz na rynku RC sie pojawił ciekawe jak z jakością
  • 397 / 3 / 0
Co jest najbardziej zamulające oprócz akb-48? Albo jakiś miks? Chodzi mi o takie upierdolenie na sen.
Uwaga! Użytkownik doppelganger nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 425 / 3 / 0
5f-abk-48
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
  • 397 / 3 / 0
Naprawdę? Bo z tego co wyczytałem na forum, to to jest jakaś kosa, a nie chilloutowa zamułka. Czy się mylę?
Uwaga! Użytkownik doppelganger nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 425 / 3 / 0
Jest to kosa, ale zamulająca kosa. Znam wiele osób, którym się dobrze do tego zasypiało. Do tego jest wydajne. Tylko trzeba uważać, żeby nie przegiąć - nie dość, że jest mega nieprzyjemnie, to zasnąć się nie da.
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
  • 397 / 3 / 0
To mówisz, że to dość ryzykownie jak na moje potrzeby :D

Naprawdę nie ma jakiegoś takiego kanna, które by działało jak kulą w łeb? Może przesadzam, ale wiadomo o co chodzi. AKB-48 było całkiem w porządalu ale tolerka skoczyła i teraz wydaje się bez sensu. Właściwie to pytam na zapas, teraz zamówiłem BB-22 i próbkę STS-cośtam. Zrobię takiego miksa. Ale to też pewnie starczy na miesiąc a potem tolerka orbituje. Przerażają mnie paranoiczno dysocjacyjne jazdy, dlatego pytam - nie chcę się naciąć.

Kanna idealnie spełnia się w roli usypiacza, hydroxyzyna już nie działa, perazyna to samo, po benzo mam reakcje paradoksalne (z czego jestem zadowolony, zarzucam z rana i jest miodzio ;)) ale przychodzi wieczór i jest problem. Chlać nie chcę bo ile można. Po kodeinie mnie napierdala brzuch i mimo tego usypiać też mnie to nie usypia. Ratujcie ludzie!
  • 1032 / 91 / 0
Ta tolerancja... Jeszcze zanim zaczalem sie tym bawic czytalem posty o tym jak to tolerancja szarzuje po tym w niebo. No nic, nikt mu nie powie.
  • 2717 / 515 / 0
Ja od siebie polecam BB-22, na chwilę obecną mój ulubiony z legalnych kanna.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.

Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.