Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Licząc na moje oko 250g powinno dać radę. Ale mogłem się pomylić i równie dobrze może być to 500g. Sprawdź i podziel się opinią bo na pewno się innym przyda.
Co będziesz tym nasączać?
Naprawdę nie ma jakiegoś takiego kanna, które by działało jak kulą w łeb? Może przesadzam, ale wiadomo o co chodzi. AKB-48 było całkiem w porządalu ale tolerka skoczyła i teraz wydaje się bez sensu. Właściwie to pytam na zapas, teraz zamówiłem BB-22 i próbkę STS-cośtam. Zrobię takiego miksa. Ale to też pewnie starczy na miesiąc a potem tolerka orbituje. Przerażają mnie paranoiczno dysocjacyjne jazdy, dlatego pytam - nie chcę się naciąć.
Kanna idealnie spełnia się w roli usypiacza, hydroxyzyna już nie działa, perazyna to samo, po benzo mam reakcje paradoksalne (z czego jestem zadowolony, zarzucam z rana i jest miodzio ;)) ale przychodzi wieczór i jest problem. Chlać nie chcę bo ile można. Po kodeinie mnie napierdala brzuch i mimo tego usypiać też mnie to nie usypia. Ratujcie ludzie!
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.