ODPOWIEDZ
  • 2952 / 249 / 0
30 marca 2017DrSkacz pisze:
Przecież taka waga 0.01 i do 100g kosztuje na allegro jakieś 30zł...
I myślisz że taka waga pokaże 10mg ? Tam błąd pomiarowy będzie w granicach 50mg %-D Dobra waga to z aliexpress, identyczne wagi są na allegro po 150zł, przebitka ponad trzykrotna. Poszukaj w dziale Syntezy (albo gdzieś obok) tematu zbiorczego o wagach, tam jest wszystko napisane. I na tym można skończyć tego lekkiego offa ;)
Trochę informacji o Neuralinku, czyli "czipowaniu" ludzi: https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?p=3850696#p3850696
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
  • 372 / 9 / 0
Dawkowanie nos jest tak samo niebezpieczne jak dostarczanie do krwiobiegu?
  • 4978 / 874 / 0
Nie jestem ekspertem ale na 99,9% tak, to logiczne. Kazde RoA jest niebezpieczna w przypadku tego U.
  • 330 / 19 / 0
Zorganizujcie sobie odwazniki 10/25/100/250/500/1000 mg i tarujcie, wtedy nawet gownowaga za stowke z allegro da rade. Nie wiem czy to przez benzo czy co innego ale mam wrazenie ze ten post pisze x razy i dalej jak klawiatura o sciane. Dodatkowo odwazajcie tyle ile wam idzie w dzien, no chyba ze po dniu juz wam sie czasoprzestrzen zakrzywia to nie wiem, lecialem na "uli" prawie 7 tygodni i na zejsciu koda lagodzilem odstawke przez 4 dni (450/300/150+75/150mg) i daje rade, chyba ze ktos stary grzejnik to sam wie co i jak.
Skutecznie udaje ze problem uzaleznienia mnie nie dotyczy od ~2006
  • 2952 / 249 / 0
30 marca 2017serotoninowy pisze:
Nie jestem ekspertem ale na 99,9% tak, to logiczne. Kazde RoA jest niebezpieczna w przypadku tego U.
Polemizowałbym. Jak strzeli w kabel to już poszło i nie wróci (nie zaciągnie tego z powrotem do pompki %-D ), w przypadku sniffa jak będzie mu wchodzić i już na wejściu będzie grubo to zawsze resztę która osiadła wewnątrz nozdrzy można spróbować wysmarkać "łagodząc przedawkowanie" (trochę dziwnie to brzmi, ale łapiecie sens).

A pytanie jest trochę podchwytliwe, bo każde ROA sprowadza się do "podania do krwiobiegu", kwestia interpretacji tego :-P
Trochę informacji o Neuralinku, czyli "czipowaniu" ludzi: https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?p=3850696#p3850696
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
  • 229 / 37 / 0
Dobra dobra, nie hejtujcie już xd zapędziłem się myśląc że każdy to rozpuszcza w wodzie jak ja i puka %-D bo w takim przypadku taka waga jak najbardziej daje rade - odmierzam 100mg i rozpuszcza w 10ml.
30 marca 2017tur3k pisze:
Tam błąd pomiarowy będzie w granicach 50mg
Dobra, przy tych szrotach które wyglądają o tak jak poniżej to masz rację, taka waga raz pokazuje 0.2 a raz 0.6 hahah
[ external image ]

Są takie czarne, większe wagi i serio dużo lepsze, tam błąd pomiarowy oscyluje w granicach ~10mg, porównywałem kiedyś z wagą 0.001 gdy odmierzałem DMT.
Uwaga! Użytkownik DrSkacz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1794 / 124 / 0
[cut]
30 marca 2017tur3k pisze:
Polemizowałbym. Jak strzeli w kabel to już poszło i nie wróci (nie zaciągnie tego z powrotem do pompki %-D ), w przypadku sniffa jak będzie mu wchodzić i już na wejściu będzie grubo to zawsze resztę która osiadła wewnątrz nozdrzy można spróbować wysmarkać "łagodząc przedawkowanie" (trochę dziwnie to brzmi, ale łapiecie sens).
Polemizowałbym[2] :cheesy:. No bo jak pukasz, to wchodzi bardzo szybko (powiedzmy pół minuty). To jest sytuacja o wiele bezpieczniejsza w przypadku dorzutek (no bo mija te pół minuty i już wiesz, czy możesz dorzucać, czy nie), a w przypadku sniffa jest właśnie tak jak napisałeś - zawsze może polecieć spływ i zwiększyć dorzutę o sporo %. No, ale pomijając już te dorzuty, to waląc iv można puknąć 2/3 dawki, poczekać chwilę z igłą w łapie i albo wyjąć, albo pukać resztę.

Offtop.
| 13 |
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 4978 / 874 / 0
Polemizowalbym[3] bo jak zajebiesz sniffa juz to nie ma odwrotu tak jak w przypadku i.v. Co wysmarkasz? 10% dawki...
  • 658 / 53 / 0
Ta, to racja. Jak przyjebiesz w nos to gdy wchodzi jest już zdecydowanie za późno.
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
  • 155 / 3 / 0
Ostatnio działanie u47 na mnie zmieniło się drastycznie. Ciężko jest ustalić dawkę dającą dobre samopoczucie i efekt prospoleczny. Gdy już się uda to by utrzymać ten stan dorzucam i tu staje się to nieprzewidywalne. Po dorzuceniu staje się zimna jak trup w kostnicy, niedotleniona, czasem ciemnieje mi przed oczami i czuje że zaraz zemdleje(wcześniej tak robiłam i efekty były takie jak trzeba). Potem stan ten trwać może nawet kilka godzin, zbyt długo jak na działanie u47. Jak dla mnie jest to dosyć dziwne bo wcześniej nie miałam tak skrajnych efektów.

Zastanawiam się czy microdosing 4 meo PCP by nie wspomogl trochę w utrzymaniu tolerancji i przeciwdziałał niedotlenieniu ? Albo może by pomógł w rzuceniu tego dziadostwa?

"Lepiej krótko, próbując wszystkiego, żyć, niż nawet i wieczność gdy nie można nic" :old:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.