28 marca 2017slimgrzejnik pisze: Może to wynikac z zanieczyszczenia u49, ktore to okazalo sie byc jeszcze bardziej zrace i w dodatku nieaktywne. Nie zdziwilbym sie, gdyby pewien wendor w taki wlasnie sposob pozbyl sie zamowionej partii
Wagi nie mam, jak był proch to łatwiej było odmierzać a tu taka przykra niespodzianka ;(
29 marca 2017mochi7 pisze: Też dostałam takie kryształy... Jak się za to zabrać w miarę bezpiecznie?
Wagi nie mam, jak był proch to łatwiej było odmierzać a tu taka przykra niespodzianka ;(
28 marca 2017fiodor pisze: Witam wszystkich po raz pierwszy... Mam pytanie bo dostalem sampla U47700, ale nie mam tak dokladnej wagi. Jak odmierzyc w miare bezpiecznie ile wziasc na pierwszy raz. kodeina byla kilka razy nawet po 3 paczki.
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Śmiem twierdzić, że na oko będzie nawet lepiej, jeśli ktoś wie ile wali.
Wsadź sobie w dupę porady o odmierzania U-47700 szrotem za 30pln bo sobie ktoś kurwa zrobi krzywdę.
Naprawdę, sposób Uroborosa jest dużo lepszy.
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.