Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 12 / 2 / 0
To bardzo dobrze :) Jeżeli działa tak na Ciebie, to tylko się cieszyć im mniej, tym lepiej, natomiast tolerancja, niestety, robi swoje.
  • 553 / 117 / 0
W sumie to przestaje wierzyć w sen jakiejkolwiek ekstrakcji paracetamolu.
Skoro, niedawno zmarły Matthew Perry wpieprzał pięćdziesiąt tabletek Vicodinu, z których każda ma 300 mg parasyfu...to wiecie...
Jeśli ktoś z Was powyżej zastanawiał się nad tym jak wyglądają jego oczy po 300 mg kodeiny, to nie radzę dodawać do tego pręgi gdyż wtedy 'oczy węża' widać z daleka.
  • 12 / 2 / 0
Matthew Perry mógł dla uproszczenia napisać w biografii tylko o Vicodinie, który ma faktycznie 300 mg parasyfu i, oczywiście, Hydrokodon.
Natomiast w Stanach jest mnóstwo preparatów, które zawierają Hydrokodon, ale nie zawierają parasyfu, jak np. Hysingla, Zohydro, Vantrela, Dilaudid, Exalgo, czy Tussigon - to też na pewno brał.
Moim zdaniem lepiej nie ryzykować i robić ekstrakcję, czy to z antka, czy z Nurofenu. Sprawa jest prosta, a nie ryzykujemy poważnymi powikłaniami po syfie, który dodają, żeby nas wytruć.
  • 553 / 117 / 0
Być może w swojej wrodzonej naiwności wynikającej z otwartości na innych ludzi, uważam, że facet pisząc autobiografię, którą otwierał się przed znajomymi i resztą pisał prawdę.
Niestety kodeina sama w sobie przekształcana w morfinę pozostawia ślad na wątrobie.
  • 496 / 99 / 0
Dlatego są dylematy thioco, czy Antidol, a ja robię tak.

Zjadam coś lekkiego 2-3 h przed zarzutką, niezbyt obfitego, ale żeby żołądek nie był pusty. Wrzucam 13-14 tabsów thioco i 2-4 tabsy antidolu bez ekstrakcji i jest git. Wrzucam kilka tabletek, chwila przerwy po 3 minutach kolejne kilka.

Tabsy antidolu wrzucam połowę z pierwszą porcją i połowę z ostatnią.
  • 12 / 2 / 0
Ptaszyna pisze:

Zjadam coś lekkiego 2-3 h przed zarzutką, niezbyt obfitego, ale żeby żołądek nie był pusty. Wrzucam 13-14 tabsów thioco i 2-4 tabsy antidolu bez ekstrakcji i jest git. Wrzucam kilka tabletek, chwila przerwy po 3 minutach kolejne kilka.

Jeśli możesz się podzielić informacją: jak często tak zarzucasz? Codziennie, czy raczej weekendowo?
  • 34 / 15 / 0
Hej. Jak zarzucać kode to lepiej wpierdzielic całą paczkę na raz, czy robić jakieś odstępy kilkuminutowe pomiędzy tabletkami? Nie widziałem odpowiedzi niżej więc zapytam tutaj.
  • 314 / 40 / 0
Wszystko na raz najlepiej łyknąć chyba że masz po tabletkach mdłości to możesz rozłożyć se na 15min łykanie.
  • 553 / 117 / 0
06 listopada 2023Ptaszyna pisze:

Jeśli prawdą jest informacja do której dotarłem niedawno, że nie żadne 4 g parasyfu jest zabójcze lecz 40-50 gram tejże substancji to wrzucenie kilu tabletek antidolu nie wypłacić szkody.
Zaczynam odsyłać do autobiografii Methew Perry...
kodeina w tych wszystkich tabletkach to miód wśród prostych cukrów. Pieprzone wypełniacze, bo ludzie lubią się oszukiwać.
Wprowadźmy na rynek lek z kodeiną i dojebmy 300, lub nawet 500 mg tego czy innego chujostwa- na pewno nikt nie zechce się tym odurzać!
Co za ... Ach.
  • 314 / 40 / 0
Podobno te 20g jest zabójcze ale myślę że dużo zależy od stanu zdrowia, długości używania, ilości. Jednemu jebnie wątroba szybciej po mniejszych ilościach a inni będą mieszać parasyf z alko I dożyją 50lat.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.