Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 12 / 2 / 0
Matthew Perry mógł dla uproszczenia napisać w biografii tylko o Vicodinie, który ma faktycznie 300 mg parasyfu i, oczywiście, Hydrokodon.
Natomiast w Stanach jest mnóstwo preparatów, które zawierają Hydrokodon, ale nie zawierają parasyfu, jak np. Hysingla, Zohydro, Vantrela, Dilaudid, Exalgo, czy Tussigon - to też na pewno brał.
Moim zdaniem lepiej nie ryzykować i robić ekstrakcję, czy to z antka, czy z Nurofenu. Sprawa jest prosta, a nie ryzykujemy poważnymi powikłaniami po syfie, który dodają, żeby nas wytruć.
  • 553 / 117 / 0
Być może w swojej wrodzonej naiwności wynikającej z otwartości na innych ludzi, uważam, że facet pisząc autobiografię, którą otwierał się przed znajomymi i resztą pisał prawdę.
Niestety kodeina sama w sobie przekształcana w morfinę pozostawia ślad na wątrobie.
  • 505 / 101 / 0
Dlatego są dylematy thioco, czy Antidol, a ja robię tak.

Zjadam coś lekkiego 2-3 h przed zarzutką, niezbyt obfitego, ale żeby żołądek nie był pusty. Wrzucam 13-14 tabsów thioco i 2-4 tabsy antidolu bez ekstrakcji i jest git. Wrzucam kilka tabletek, chwila przerwy po 3 minutach kolejne kilka.

Tabsy antidolu wrzucam połowę z pierwszą porcją i połowę z ostatnią.
  • 12 / 2 / 0
Ptaszyna pisze:

Zjadam coś lekkiego 2-3 h przed zarzutką, niezbyt obfitego, ale żeby żołądek nie był pusty. Wrzucam 13-14 tabsów thioco i 2-4 tabsy antidolu bez ekstrakcji i jest git. Wrzucam kilka tabletek, chwila przerwy po 3 minutach kolejne kilka.

Jeśli możesz się podzielić informacją: jak często tak zarzucasz? Codziennie, czy raczej weekendowo?
  • 37 / 17 / 0
Hej. Jak zarzucać kode to lepiej wpierdzielic całą paczkę na raz, czy robić jakieś odstępy kilkuminutowe pomiędzy tabletkami? Nie widziałem odpowiedzi niżej więc zapytam tutaj.
  • 362 / 47 / 0
Wszystko na raz najlepiej łyknąć chyba że masz po tabletkach mdłości to możesz rozłożyć se na 15min łykanie.
  • 553 / 117 / 0
06 listopada 2023Ptaszyna pisze:

Jeśli prawdą jest informacja do której dotarłem niedawno, że nie żadne 4 g parasyfu jest zabójcze lecz 40-50 gram tejże substancji to wrzucenie kilu tabletek antidolu nie wypłacić szkody.
Zaczynam odsyłać do autobiografii Methew Perry...
kodeina w tych wszystkich tabletkach to miód wśród prostych cukrów. Pieprzone wypełniacze, bo ludzie lubią się oszukiwać.
Wprowadźmy na rynek lek z kodeiną i dojebmy 300, lub nawet 500 mg tego czy innego chujostwa- na pewno nikt nie zechce się tym odurzać!
Co za ... Ach.
  • 362 / 47 / 0
Podobno te 20g jest zabójcze ale myślę że dużo zależy od stanu zdrowia, długości używania, ilości. Jednemu jebnie wątroba szybciej po mniejszych ilościach a inni będą mieszać parasyf z alko I dożyją 50lat.
  • 205 / 65 / 0
Za pisanie takich pierdów powinny być warny. Parafrazując klasyka- zapchałeś sobie głowę jakimiś pierdołami o Matthew Perrym i na siłę próbujesz zainteresować tym innych. Czy łykał 50 tabletek Vicodinu dziennie? Wątpię, przypuszczam że to po prostu zabieg literacki/uproszczenie autora lub edytora. Vicodin to lek znany w popkulturze i wszyscy wiedzą o co chodzi, gdyby napisali Xodol czy Lorcet nie byłoby to tak jasne. A nawet jeśli kochał i połykał nie ma to znaczenia. Zachęcanie do spożycia antka bez ekstrakcji jest idiotyczne.
  • 12 / 2 / 0
Dokładnie to samo napisałem tutaj: post3723193.html#p3723193
Serio, naprawdę tak trudno zrobić ekstrakcję?
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.