ODPOWIEDZ
  • 400 / 5 / 0
ktos testowal u47 w formie przezroczystych krysztalkow? pierwszy raz sie z takim spotykam xd
kazik333@tutanota.com
  • 2952 / 249 / 0
28 marca 2017slimgrzejnik pisze:
Może to wynikac z zanieczyszczenia u49, ktore to okazalo sie byc jeszcze bardziej zrace i w dodatku nieaktywne. Nie zdziwilbym sie, gdyby pewien wendor w taki wlasnie sposob pozbyl sie zamowionej partii
Orientujesz się jakie to zanieczyszczenia ? Podejrzewam że to niedoczyszczenie towaru po syntezie, jednak jej samej nie znam i nie mam pojęcia co tam może być.
  • 155 / 3 / 0
Też dostałam takie kryształy... Jak się za to zabrać w miarę bezpiecznie?
Wagi nie mam, jak był proch to łatwiej było odmierzać a tu taka przykra niespodzianka ;(
"Lepiej krótko, próbując wszystkiego, żyć, niż nawet i wieczność gdy nie można nic" :old:
  • 1794 / 124 / 0
29 marca 2017mochi7 pisze:
Też dostałam takie kryształy... Jak się za to zabrać w miarę bezpiecznie?
Wagi nie mam, jak był proch to łatwiej było odmierzać a tu taka przykra niespodzianka ;(
28 marca 2017fiodor pisze:
Witam wszystkich po raz pierwszy... Mam pytanie bo dostalem sampla U47700, ale nie mam tak dokladnej wagi. Jak odmierzyc w miare bezpiecznie ile wziasc na pierwszy raz. kodeina byla kilka razy nawet po 3 paczki.
Kryształy kruszysz na mniejsze, następnie bierzesz 2 łyżki z tej samej kolekcji (tak, by idealnie przylegały) i wrzucasz kryształki między jedną, a drugą, po czym pocierasz. Otrzymujesz idealny proch (bardziej proszkuje chyba tylko moździerz). Rozpuszczasz to w wodzie (jak zamierzasz zużyć w ciągu 3 dni), albo wódzie (jak w ciągu kilku tygodni), albo w spirytusie (jak w ciągu kilku miesięcy) i odmierzasz strzykawką. Walisz oral, albo pr, albo iv, albo podnapletkowo %-D. Voila.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 155 / 3 / 0
A sniff to co? Nie lubie inaczej ;/
"Lepiej krótko, próbując wszystkiego, żyć, niż nawet i wieczność gdy nie można nic" :old:
  • 37 / 5 / 0
Zrob sobie mocno stezony roztwor i po prostu wlej te kilka kropel do nosa. Chociaz w mojej opinii, to ta substancja ma najlepszy profil dzialania przy p.o.
  • 1794 / 124 / 0
Ech.
29 marca 2017mochi7 pisze:
Wagi nie mam, jak był proch to łatwiej było odmierzać
29 marca 2017Uroboros pisze:
Otrzymujesz idealny proch
A jak mimo tego chcesz wiedzieć dokładnie ile co waży, to kup strzykawki insulinówki i wsyp proch do środka. Tam masz dokładną miarkę, tak jak na linijce. Jeśli masz np. 200mg, to patrzysz ile kreseczek to zajmuje, bierzesz kalkulator, dzielisz sobie na 20 i wiesz już ile kreseczek to 10mg.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 229 / 37 / 0
Ćpuny kupcie sobie w końcu wagę ! zwłaszcza jeżeli ćpacie takie rzeczy jak te całe sru47. Przecież taka waga 0.01 i do 100g kosztuje na allegro jakieś 30zł...
Uwaga! Użytkownik DrSkacz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 658 / 53 / 0
Jeśli chcesz taką wagą odważać u, to równie dobrze możesz to robić na oko.
Śmiem twierdzić, że na oko będzie nawet lepiej, jeśli ktoś wie ile wali.

Wsadź sobie w dupę porady o odmierzania U-47700 szrotem za 30pln bo sobie ktoś kurwa zrobi krzywdę.

Naprawdę, sposób Uroborosa jest dużo lepszy.
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
  • 4978 / 874 / 0
Bardzo trafne spostrzezenie. Odmierzenie 10mg waga za 30zl? Zycze powodzenia, te wagi o kant dupy roztłuc sie nie nadają a co dopiero do odmierzania tego calego U.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.