Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 65 / 5 / 0
Midazolam powinienes usnac choc mozesz tylko drzemac. Ja tak mialem uwazaj dziala zle na serce a wiesz ,ze to z meta pogorszy stan serca i mozesz z nami juz nie popostowac ,z mojej strony ostrzezenie dotyczace tego polaczenia.Mieszanie midy z metka moze zle skonczyc sie .:) wujo ostrzega
Uwaga! Użytkownik patrykkutkiewicz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 358 / 35 / 6
benzo z meth mieszane nagminnie przez ponad rok ( a może i nawet bliżej 2 lat ). Dawki zdecydowanie z tych większych . Nie wiem jaka tolerka na midazolam , jeśli żadna .. to powinno wyciszyc może i na tyle byś zasnął .
  • 954 / 51 / 0
Ile przyjebać na pierwszy raz?
  • 1817 / 107 / 0
Jeśli masz naprawdę czysty kryształ to 50 mg powinno Cię zajebiście porobić na pierwszy raz. Jak jebniesz 100 mg to nie bój się bo się kurwa też nie przekręcisz, będziesz po prostu mocniej wystrzelony :D no ale to zależy już od Ciebie i od ogólnego stażu w różnej maści stymulantach, bo to oczywiście ma spore znaczenie. ;)
  • 92 / 3 / 0
@JanBreivik

Jeśli nie masz zbytniego doświadczenia ze stymulantami to powinno styknąć 20mg dobrej mety. Mnie taka ilość potrafi dobrze wystrzelić, a już co nieco w życiu przerobiłem.
  • 954 / 51 / 0
Po dzisiejszych fluorofetach i 4cmc ile odczekać do pierwszego razu z metą, żeby zadziałała jak należy? Kilka dni detoxu wystarczy?
  • 1857 / 67 / 80
Możesz nawet teraz jebnąć i i tak zadziała, w końcu to meta. Ale poziom dopaminy według ćpun science regeneruje się po 2dniach do odpowiedniego poziomu. Z pewnością jeżeli poczekasz kilka dni detoksu to cały organizm odpocznie i usunie w dużej mierze toksyny powstałe po zabawie RCkami, to może ci wyjść wyłącznie na dobre jeżeli zrobisz sobie krótką przerwę.
  • 954 / 51 / 0
Jeszcze jedna rzecz - podeśle ktoś jakiś konkretny trip raport albo post bardzo szczegółowo rozwinięty na temat działania? Wiem czego się po substancji spodziewać, ale lubię się nakręcać przed i nie móc się doczekać sprawdzenia na sobie czy efekty są podobre jak w raporcie a nic konkretnego w jednym miejscu nie znalazłem, sporo porozrzucanych informacji tu i tam. Brak opowiadania od A do Z. Z góry dzięki.
  • 1817 / 107 / 0
Po pierwsze Mi się nie chce a po drugie nawet nie umie chyba jakoś dokładnie opisać działania różnych substancji,(w sumie może z lenistwa ;) ) ale jeśli brałeś amfetaminę to już wiesz czego się spodziewać , w końcu to jej brzydsza siostra tak z 3 razy mocniejsza. Sam profil działania na prawdę bardzo podobny, wiec jeśli nie lubisz amfy to z methą też się raczej nie polubisz.
  • 358 / 35 / 6
Trip , albo opis po meth .... ale ,że jak ? , może niech napisze ktoś kto używa na imprezy wyłącznie , albo raz kiedys tudzież m pomysł jak napisać "zwykły" dzień na metamfetaminie ... bo jak codziennie się śmiga to jakoś tak ciężko napisać , poza tym różnica jest w jaki sposób zostanie zaaplikowana i ile tak na prawdę weźmiesz . Jednak na pewno amf i meth baaardzo się różnią . Mi po amf w krótkim czasie psychoza się załączyła i nie wyobrażam sobie tyle czasu lecieć na amf ... co teraz na meth . :-/
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".