Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 126 / 8 / 0
a ja dzisiaj chyba musze cosik wrzucic bo mam kurewski egzamin jutro ;/
  • 126 / 8 / 0
no jakbym mial 2 tyg na to to bym sie uczył na sucho :] ALE EGZAMIN MAM KURWA JUTRO A PIRACETAMU ZEZARŁEM WIECEJ NIZ TY BUŁEK W ZYCIU i zapewniam cie ze lepiej dziala na mnie ginko biloba...
Kurwa cos kumpel dlugo koluje materiał ;/
  • 291 / 42 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nof »
psychedrine pisze:
no jakbym mial 2 tyg na to to bym sie uczył na sucho ] ALE EGZAMIN MAM KURWA JUTRO A PIRACETAMU ZEZARŁEM WIECEJ NIZ TY BUŁEK W ZYCIU i zapewniam cie ze lepiej dziala na mnie ginko biloba...
Jestem przekonany że nie działa przez to że tyle się tego nałykałeś.
Uwaga! Użytkownik Nof nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lexy »
Stanowczo odradzam Wacława Białego jako pomoc w nauce. To się mija z celem. Kiedyś grzałem pińć dni nontoper do egzaminu....pod koniec to wszędzie widziałem kamery i podsłuchy a nawet helikopter, który mnie śledził ;)

Szu jest dobre na impreze albo na Mayday jak masz zamiar dylać 8 godzin w odblaskowym ortalionowym dresie z migającym odkurzaczem na plerach
Uwaga! Użytkownik Lexy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 57 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: normi »
Białko nada się do nauki jeśli szczerze chcesz się nauczyć, a nie naćpać, bo żeby się nauczyć powinno się wciągnąć max 100mg, a jeśli się oszukujesz o fukniesz więcej i polecisz z kimś pogadać, a w nocy nie będziesz spać. Po małej ilości idziesz normalnie spać i nie będziesz miał żadnych schizów.
  • 126 / 8 / 0
Mam pytanie z innej beczki.Mam kumpla po monarze.Na poczatku leczenia dostał od lekarza (chyba troche lekkomyslnego) jakis lek ktory jak pozniej opowiadał moj kumpel - działał dokladnie jak feta.Wszystko kupował w aptece.Co to mogło byc?
Po jakims czasie mu to odstawili jak zajął sie nim inny lekarz.
  • 237 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: japa »
ee pewnie cos z efedryna chyba ze sa jeszcze jakies mocniejsze srodki tylko ze na recepte <_<
  • 126 / 8 / 0
no przestan... Na recepte ale wlasnie dziwi mnie to ze mozna w polsce kupic hmmm jak gdyby fete.
  • 185 / 25 / 0
psychedrine pisze:
no przestan... Na recepte ale wlasnie dziwi mnie to ze mozna w polsce kupic hmmm jak gdyby fete.
ludzi z ADHD leczy się czasami lekami które są amfetaminami, niech ktoś przypomni nazwę, bo mnie wypadła z głowy.
Może taki lek dostał ?
Uwaga! Użytkownik PanMuchomor nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 126 / 8 / 0
concerta ale nie.On nie ma adhd tylko leczyli go z nerwicy natręctw i z czegos tam jeszcze.Jakis psychiatra mu to przepisał i kumpel mowil ze faza jak na fecie kiedy troche zwiekszył dawke :) Po tym co on wjebał w siebie napewno potrafi rozroznic fete od efedryny.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu

Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.

Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę

Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.