Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2877 / 266 / 0
prechujówka :D
  • 356 / 69 / 0
albo pregaballena jak stara dobra oranzada. mozna sobie pod kolor zrobic, z zolta albo czerwoną.
  • 2534 / 596 / 0
19 marca 2021Listinio pisze:
A ja jako gość bez tolerki lubię sobie zrobić syrop z Antka czy thio i soku malinowego raz na jakiś czas,nie chodzi tu o styl ani inne gówno ale o to że to jakoś mi dobrze wchodzi po prostu.Czuje z każdym łykiem tą kode,z każdą minutą jest coraz lepiej.
Co ty pierdolisz.koda to nie piwo.
  • 84 / 36 / 0
Może nie piwo, ale placebo jak najbardziej.
Ostatnio sobie syrop t. z syropem malinkowym zrobiłem i podczas picia właśnie przez skojarzenia organizmu (smak-późniejsze poczucie ciepełka) aż mnie ciary przeszły. :zombie:
  • 1521 / 73 / 0
18 marca 2021Kazuy4 pisze:
Lil Peep czy inny amerykański raper, którzy mają to w syropach w buteleczkach po 500$ sztuka z promatezyną LMAO
Bez kitu tyle płacą za słabe opio i starą antyhistaminę z cukrem? Toć to trzeba być skończonym frajerem. Ja mam bekę jak ktoś bierze za drogo, a syropek głównie z prometazyną za 500 baksów to przechodzi moje pojęcie, prawie jak ibogaina %-D

Ogarnijta się kinderćpuny i wypierdalać do zdalnej szkoły. The best kopie antek, dobra ekstrakcja popita czymś ciepłym na w miarę pusty żołądek. Można zrobić podkład z antyhistaminy, ale jarać się czarnuchami to pedalstwo. Lean srean.
tekst powyżej =/= prawda
  • 2877 / 266 / 0
jak ja twoje śmieszne antki jeszcze 20stki ekstrahowałem to nie wiedziałeś jak się wysrać, więc się nie zesraj

prometh z kodeiną już nieraz potwierdzone klepie w chuj mocniej, łapią noody etc., więc ty stąd idź za offtopowanie, masz ból dupy, że prometazyny nie możesz sobie ogarnąć i wyżalić się musisz?
  • 449 / 101 / 0
A cóż to za trudności w ogarnięciu prometazyny 10 mg per tabs? :O
Co złego, to nie ja - oczywiście...
  • 2877 / 266 / 0
zapytaj tego co offtopuje z jakimś bólem dupy post nad moim, bo nie wiem skąd inaczej taka zawiść płynąca z posta :D
  • 449 / 101 / 0
To nie zawiść w moim przypadku - zwykła ciekawość. Nikogo nie chdę urazić ;)
Co złego, to nie ja - oczywiście...
  • 2877 / 266 / 0
pisałem nie o Tobie z tą zawiścią również
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.