Niestety, potem jak chciałam znowu u tego samego sprzedawcy zamówić, to kontakt się urwał. Ogłoszenia zniknęły, do tej pory nie dostałam żadnej informacji zwrotnej, a minęły już ze 3 miesiące. Ciekawa jestem w sumie co się stało, wygląda na to, że chyba przypał i gościa zawinęli, no bo innego wytłumaczenia tak nagłego zerwania kontaktu nie znajduje.
Hunter S. Thompson Lęk i odraza w Las Vegas
Nie namawiam do takich rzeczy ofc.
Ja sie tak nie bawię i od lat podaję prawdziwie dane, zadnego przypalu nawet przy paczkach + 400zl, 2/3 razy w miesiącu na tej samej poczcie, ale to stolyca, wiec wiadomo.
Fuzja -- 909
Co do sprzedawców wymagających przedpłaty.
Proscie przynajmniej o zdjecia tych leków z czasoznaczkiem... jesli się juz na takie coś zdecydujecie.
Prawie w ogóle nie wyglądałoby to podejrzanie.
Hunter S. Thompson Lęk i odraza w Las Vegas
Nigdy nie zgadzajcie się inaczej.
I jeszcze jedno, przy sprawdzaniu sprawdzajcie zawartość opakowań. Same blistry/ampułki !
Uważajcie na podróbki leków.
No ale tu chodzi o lek z kodeina za 12zl, a paka na poczcie 30x większa kasa, więc myślę, że bezpieczeństwo w sprawie wiarygodności też musi być większe.
Wiem, roznica miedzy poczta-apteka duża.
Ale może komuś sie przyda mój pomysł, jak już zamówił na fejkowe dane. Bo co takiej osobie zostaje?
Już lepiej znaleźć jakiegos menela, żeby na słupa zamawiać, jak tacy osrani, niektorzy jestescie.
12 października 2019nie wiem stary pisze: Ja sie tak nie bawię i od lat podaję prawdziwie dane, zadnego przypalu nawet przy paczkach + 400zl, 2/3 razy w miesiącu na tej samej poczcie, ale to stolyca, wiec wiadomo.
12 października 2019nie wiem stary pisze: Co do sprzedawców wymagających przedpłaty.
Proscie przynajmniej o zdjecia tych leków z czasoznaczkiem... jesli się juz na takie coś zdecydujecie.
12 października 2019Synecdoche pisze: A w jakichś punktach odbioru typu Żabka/Ruch to też wygląda zawsze w ten sposób? Raz coś zamawiałam i chyba tylko pokazywałam sms, ale to już trochę temu było, więc nie jestem pewna. I można tam w ogóle z opcją zapłaty na miejscu i sprawdzeniem zawartości?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.