Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 2880 / 300 / 0
17 października 2017hess pisze:
17 października 2017ZenonBrzuch pisze:
- sulbutiamina - nootrop podobno skuteczna na fobie spoleczna,dodaje pewnosci siebie
Jak chcesz mieć naprawdę konkretną bajerkę (przynajmniej u mnie się to sprawdzało) to GBL jest perfekt.
Po gieblu podrywałem gdzie się dało, kogo się dało i kiedy się dało %-D a więc potwierdzam
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 542 / 37 / 0
z gblem miałem takie akcje ze nie wazne jaka panna z ryja, aby wmiarę wypukła dupa była i podbijałem.
  • 5 / / 0
Poprzednia tak lubiła moje smakołyki, że wyczyściła mi wszystko. Nawet leki od psychuszki. Byle faza, byle coś przywalić.
Obecna uwielbia kodeinkę na podkładzie z promazyny, do tego stonowane lizanie piczy.
Rozpływa sie. I za to ją kocham :heart:
Uwaga! Użytkownik br0wn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / 1 / 0
Ja swoją czasem faszeruje dobrym koksikiem albo pigulami ale zawsze mam polewe z jej bani bo słaba ma tolerke do wszystkiego 🤣🤣🤣
  • 863 / 123 / 5
09 stycznia 2018SztywnyM pisze:
Ja swoją czasem faszeruje dobrym koksikiem albo pigulami ale zawsze mam polewe z jej bani bo słaba ma tolerke do wszystkiego 🤣🤣🤣
Jesteś chory , nie szanujesz Kobiet - osobiście ... - wiesz co ? Kurwa żal mi Ciebie. Lub masz naprawde pojebane w głowie.
Dziewczyna = CZŁOWIEK
Odemnie masz warna - osobiście bym Ci zajebał za taką gadkę.
Sorry za off.

TiJaz
[ external image ]
  • 343 / 19 / 0
10 stycznia 2018TiJaz pisze:
09 stycznia 2018SztywnyM pisze:
Jesteś chory , nie szanujesz Kobiet - osobiście ... - wiesz co ? Kurwa żal mi Ciebie. Lub masz naprawde pojebane w głowie.
Dziewczyna = CZŁOWIEK
Odemnie masz warna - osobiście bym Ci zajebał za taką gadkę.
Sorry za off.

TiJaz
to kobieta jest jakimś nadczłowiekiem że każdy ma ją szanować?
  • 904 / 175 / 0
Forumowy rycerz w akcji %-D

Dziewczyna i dragi to nierealny temat w moim odczuciu. Muszę mieć kontrolę nad swoim hobby a dopuszczając drugą osobę blisko siebie trzeba liczyć się z utratą autonomii. Chore relacje mnie nie interesują więc dokonuję wyboru- jedno albo drugie ^_^
Uwaga! Użytkownik acodinhejabanana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 702 / 58 / 0
No i kwestia ekonomiczna, bo mając panne, która wyjada nam narkotyki i zapewne złotówki na nie nie wyda jest słabe.

a i jeszcze kwestia szanowania to jak jest jeszce do tego taka panna co sponsora szuka i jak jej trafi sie ktos np z lepszymi narkotykami (lol) itp to spierdoli do niego od razu jak zobaczy lepsze mozliwości to takie cos szanować?

na szacunek trzeba zapracować, a z tym różnie bywa...
  • 102 / 6 / 0
06 października 2017kurak122 pisze:
Takie małe true story

Moja żona 50kg wagi (towarzystwo głównie męskie wiec wagowo ok 100) wali na równi z nami 3cmc szczury po 200 na zakonczenie nocki wjezdza mocna mj i robi dosłownie bigos w mózgu, wszyscy rozpierdoleni w 3 dupy zbierają świadomość, ja mam wrażenie jakbym wpierdolił ze 3 extasy na raz i nagle pada tekst mojej ukochanej małżonki: Wiecie co? Ta pizda jest dla mnie za słaba..." Rozległo sie tylko gromkie "ja pierdole"

Serio nie jestem w stanie przećpać mojej drugiej połówki, czy to stim, cmc, amfa, opony, mj i tak dalej a zawsze ładujemy razem bez wyjątków.
jakbym siebie słyszała, nawet waga się zgadza :-D zawsze muszę powiedzieć swoje "walimy jeszcze?'' i powiem wam, że różne słysze odpowiedzi, zazwyczaj w granicach "na razie starczy" opcjonalnie "wal sama" co równa się z "ja już nie chce bo jest grubo" pff i weź tu z kimś się porób
  • 594 / 34 / 0
17 stycznia 2018Thermoc pisze:
No i kwestia ekonomiczna, bo mając panne, która wyjada nam narkotyki i zapewne złotówki na nie nie wyda jest słabe.

na szacunek trzeba zapracować, a z tym różnie bywa...
Po pierwsze jak ktoś nie jest zjebem-filantropem (jak ten sztywny z kilku postów powyżej) to nigdy nie zgodzi się na taki patologiczny związek. Jak chce się ćpać razem to oboje powinni na to zapierdalać. Aczkolwiek niech pierwszy rzuci kamieniem ten co nie widział alko-mariaży, dozgonnej miłości w oparach etanolu.
Natomiast sprawa szacunku, to jak można się związać z kimś kogo się nie szanuje ? To jakiś rodzaj desperacji ? %-D
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.