17 października 2017hess pisze:Jak chcesz mieć naprawdę konkretną bajerkę (przynajmniej u mnie się to sprawdzało) to GBL jest perfekt.17 października 2017ZenonBrzuch pisze: - sulbutiamina - nootrop podobno skuteczna na fobie spoleczna,dodaje pewnosci siebie
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Obecna uwielbia kodeinkę na podkładzie z promazyny, do tego stonowane lizanie piczy.
Rozpływa sie. I za to ją kocham
09 stycznia 2018SztywnyM pisze: Ja swoją czasem faszeruje dobrym koksikiem albo pigulami ale zawsze mam polewe z jej bani bo słaba ma tolerke do wszystkiego![]()
Dziewczyna = CZŁOWIEK
Odemnie masz warna - osobiście bym Ci zajebał za taką gadkę.
Sorry za off.
TiJaz
10 stycznia 2018TiJaz pisze:Jesteś chory , nie szanujesz Kobiet - osobiście ... - wiesz co ? Kurwa żal mi Ciebie. Lub masz naprawde pojebane w głowie.09 stycznia 2018SztywnyM pisze: Ja swoją czasem faszeruje dobrym koksikiem albo pigulami ale zawsze mam polewe z jej bani bo słaba ma tolerke do wszystkiego![]()
Dziewczyna = CZŁOWIEK
Odemnie masz warna - osobiście bym Ci zajebał za taką gadkę.
Sorry za off.
TiJaz
Dziewczyna i dragi to nierealny temat w moim odczuciu. Muszę mieć kontrolę nad swoim hobby a dopuszczając drugą osobę blisko siebie trzeba liczyć się z utratą autonomii. Chore relacje mnie nie interesują więc dokonuję wyboru- jedno albo drugie ^_^
a i jeszcze kwestia szanowania to jak jest jeszce do tego taka panna co sponsora szuka i jak jej trafi sie ktos np z lepszymi narkotykami (lol) itp to spierdoli do niego od razu jak zobaczy lepsze mozliwości to takie cos szanować?
na szacunek trzeba zapracować, a z tym różnie bywa...
06 października 2017kurak122 pisze: Takie małe true story
Moja żona 50kg wagi (towarzystwo głównie męskie wiec wagowo ok 100) wali na równi z nami 3cmc szczury po 200 na zakonczenie nocki wjezdza mocna mj i robi dosłownie bigos w mózgu, wszyscy rozpierdoleni w 3 dupy zbierają świadomość, ja mam wrażenie jakbym wpierdolił ze 3 extasy na raz i nagle pada tekst mojej ukochanej małżonki: Wiecie co? Ta pizda jest dla mnie za słaba..." Rozległo sie tylko gromkie "ja pierdole"
Serio nie jestem w stanie przećpać mojej drugiej połówki, czy to stim, cmc, amfa, opony, mj i tak dalej a zawsze ładujemy razem bez wyjątków.
17 stycznia 2018Thermoc pisze: No i kwestia ekonomiczna, bo mając panne, która wyjada nam narkotyki i zapewne złotówki na nie nie wyda jest słabe.
na szacunek trzeba zapracować, a z tym różnie bywa...
Natomiast sprawa szacunku, to jak można się związać z kimś kogo się nie szanuje ? To jakiś rodzaj desperacji ?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.