Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
staż ćpania
jeden raz-pół roku
9
2%
pół roku - rok
19
5%
rok-3 lat
77
20%
3 lata - 5 lat
92
24%
5lat- 10lat
111
29%
10lat - 15 lat
52
13%
15 lat - 20 lat
10
3%
20lat i więcej
16
4%

Liczba głosów: 386

ODPOWIEDZ
  • 5 / 2 / 0
Przez ten temat uświadomiłem sobie, że to już 25 lat odkąd kuzyn postanowił mnie poczęstować pierwszym buchem i tak sobie żyjemy w tym burzliwym związku z Marią do dzisiaj. %-D %-D %-D
Dobrze wiemy co jest złe, a co dobre.
Nie zalecamy niczego i nie namawiamy do jakichkolwiek zachowań.
Każdy wie jaki ma cel i jakimi środkami zmierza do jego realizacji.
Rób co chcesz, ale tylko wtedy gdy wiesz po co to robisz.
  • 1000 / 269 / 0
Ja ćpałem od sierpnia 2008, gdy po raz pierwszy wypiłem dwa piwka i dostałem sraczki xD

Ale od 2018 się srogo leczę i czas absty od tamtego czasu znacznie przeważa nad używaniem tego syfu.

10 lat żem się obracał, zanim do mnie dotarło co się dzieje lol
Uwaga! Użytkownik GermanskiOprawca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / 2 / 0
Od 16 roku pije browary,
18 lat- doszedł jazz i grzyby
19 lat - prochy , beta ketony
21 lat - Benzo i opio

Potem leciałem 7 lat na opio od tjoko do morfiny
od 2020 gdzieś wieku 30 lat się opamiętałem i przerzuciłem się z psychotropów i opio na Fetkę i metę i tak se lecę po dziś dzień.

Ogólnie wychodzi na to że "Lecę" już 18 lat. i żyję !!! i się kurwa trzymam xD hahah
  • 1993 / 490 / 0
Wydaje mi się, że jakieś 15 lat. 14-naście to na 100%, bo znalazłem właśnie na skrzynce maila z allegro jak w 2010 r. kupowałem GBL na Allegro.
  • 40 / 5 / 0
To już dwie duszki. I kiedy ja się opamiętam? A raczej: znów przerzucę na coś innego.
  • 290 / 86 / 0
Uwzgledniajac sytuacje medyczne - min. 35 lat, tak rekreacyjnie ponad 25, sytuacji typu lyk piwa czy szampana na sylwestra za dzieciaka nie wliczam.
  • 506 / 109 / 0
najs, równe 25 lat od rozpoczęcia regularnego ćpania, mama byłaby dumna
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.