Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
Nie mam benzo ani baclofenu, zresztą to moja pierwsza odstawka, więc tragedii nie ma, ale ręce się trzesą, no i z psychiką gorzej.
Senność cały czas, przespałem 10 godzin, budząc się dwa razy na chwilę.
alko i suplementacja ma zbawienny wpływ, tak, że idzie się ogarnąć.
bez alko delikatny mindfuck, ale idzie się ogarnąć, po browarach jest "normalnie", czyli prawie tak jak przyzwyczaiłem organizm do GBL.
Naprawdę alkohol ma zbawienny wpływ, przy samej suplementacji, byłoby ciężko.
Mija około 30h od zakończenia ciągu. Jutro z rana jeszcze koda i myślę, że spokojnie podołam.
Jak zdrówko i samopoczucie?
baclofen pod jakimi nazwami wystepuję w aptekacj, a jakimi rc?
Powinienem poczytać sam na necie ale jest tam zbyt duży bałagan i kręci mi się w głowie od tego.
Kupiłem już imovane i na sen. Ale po tym nasen mam niezłą banię. halucynacje, rozmowy sam ze sobą. Masakra jakaś. Imovane jest lepsze dla mnie.
Te leki o których napisałem to te klony. Tak?
Moim zdaniem baklofen jest przydatny tylko do odstawki po naprawde ostrym i dlugotrwalym ciagu - bo wtedy rozjebany receptor gaba-b tez moze dawac mocno po dupie.
W lzejszych przypadkach wystarczy samo zbijanie glutaminianu do normalnego poziomu. Najskuteczniej mozna to zrobic przez agonim gaba, ale niekoniecznie gaba-b! alkohol to moim zdaniem ostatecznosc, bo zejscie z GBL + kac po alko to nic fajnego. Natomiast benzo wszelkiej masci (barbi pewnie tez) daja w tej materii niesamowita ulge! Osobiscie probowalem na sobie Xanaxu i rolek - oba dzialaly wysmienicie i to w dawkach niewiele wyzszych od zalecanych w ulotce. U mnie redukcja objawow abstynencyjnych po benzo to jakies 70-90% w zaleznosci od dawki bdz. Dzieki temu mozemy normalnie funkcjonowac i pracowac - co bez wspomagania farmakologia jest, w moim przypadku, niemozliwe.
Na sen nie bierzemy kosmicznych dawek benzo - szkoda materialu. Bierzemy tylko tyle co w dzien, albo nawet troche mniej, tylko aby zbic glutaminian (wysoki poziom nie da nam spac). A usypiamy sie apapem noc - czyli znowu picie alko odpada.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.