Szałwia wieszcza (Salvia divinorum) - dyskusja o ekstrakcji, paleniu i uprawie
Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 185 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: roman »
zaden z linkow mi nie dziala, moze to ktos zuploadowac na cos innego?
Uwaga! Użytkownik roman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 31 / / 0
Nieprzeczytany post autor: sylwan »
dziala dziala.. przynajmniej umnie :) jak Ci sie pojawi ta tabelka kliknij na ten napis free.. po okolo 40 sekundach.. pojawi sie kod.. musisz go przepisac w ramke obok.. i kliknac obok na napis download.....
Uwaga! Użytkownik sylwan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 185 / 2 / 0
juz dziala, tylko ze trzeba bylo czekac kilka minut zanim wogole pokaze sie strona.... sciagniecie 1 filmu zajelo mi z 10 minut...:/ rapid sux
Uwaga! Użytkownik roman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Tanie sadzonki z Polski mozna zamowic ze strony www.salvia.za.pl (przesyłka gratis)
Uwaga! Użytkownik rnd44 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Więcej fotek byś rzucił to by nie było źle :P
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 185 / 2 / 0
Zakladajac ze po x10 mialem bardzo realne halucynacje, pustke w glowie , nie wiedzialem w ogole co jest prawdziwe a co nie i ogolnie wyjebalo mnie w kosmos, to czego moge sie spodziewac po x20? Slyszalem o
przypadka depersonalizacji, OOBE, rozmowianiu z duchami(no w zasadzie po x10 kilka razy widzialem ducha;P)?
  • 185 / 2 / 0
WTF!?
1 Lekki buch..czułem , to dziwne salviove... coś, wiedziałem , że to dobry ekstrakt i że lekko zadziałała na mnie.

Teraz po 1 buchu cała rodzine tych samych duchów co widziałem wcześniej biegałą mi po domu, i krzyczeli na mnie, zebym... pomógł im sprzątać ! ! !
Biegałem jak idiota po domu gadałem sam do siebie bo myślałem, że gadam z duchami i skończyło sę na tym , że pościeliłem łóżko... ehh ...
  • 115 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Apollo »
roman pisze:
i skończyło sę na tym , że pościeliłem łóżko... ehh ...

hahahahahahhaa, dobre xD xD xD

roman moze wpadniesz do mnie? mam pelny cybuch i okna do umycia :-D :-p
Uwaga! Użytkownik Apollo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 185 / 2 / 0
Paliłem dzisiaj na dworze i nie było tych efektów. Widzę te duchy tylko jak palę w domu. Może jednak coś w tym jest ?
  • 313 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Norberto »
Może są prawdziwe :)?
Wiele osób wierzy, że psychodeliki otwierają oczy na inne wymiary. A o co Cie prosiły? Bo wątpie, że chodziło im o ścielenie łóżka :)
Uwaga! Użytkownik Norberto nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.