Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
przypadka depersonalizacji, OOBE, rozmowianiu z duchami(no w zasadzie po x10 kilka razy widzialem ducha;P)?
1 Lekki buch..czułem , to dziwne salviove... coś, wiedziałem , że to dobry ekstrakt i że lekko zadziałała na mnie.
Teraz po 1 buchu cała rodzine tych samych duchów co widziałem wcześniej biegałą mi po domu, i krzyczeli na mnie, zebym... pomógł im sprzątać ! ! !
Biegałem jak idiota po domu gadałem sam do siebie bo myślałem, że gadam z duchami i skończyło sę na tym , że pościeliłem łóżko... ehh ...
roman pisze: i skończyło sę na tym , że pościeliłem łóżko... ehh ...
hahahahahahhaa, dobre xD xD xD
roman moze wpadniesz do mnie? mam pelny cybuch i okna do umycia :-D :-p
Wiele osób wierzy, że psychodeliki otwierają oczy na inne wymiary. A o co Cie prosiły? Bo wątpie, że chodziło im o ścielenie łóżka :)
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.