ODPOWIEDZ
  • 3206 / 176 / 0
E, a jak już wspominacie o miksach, to w temacie o benzofuranach istnieje człowiek, który dodając zaledwie niemal progową dawkę metylonu (więc etylon też się pewnie nada) do standardowej dawki 6-APB zwiększył euforię i znacznie długość działania (bodajże +2h).

Tak przypominam.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 438 / 12 / 0
etylon jadłem pół roku temu. Sort to brązowawe grudki a z resztą nie będę pisać bo dla zorientowanych dałem nawet zdjęcia kilka stron wcześniej. Przejdźmy do rzeczy. Zachwalany brefedron nie dał mi (oraz dwóm osobom bez jakiejkolwiek tolerancji) pożądanego efektu. Jedzony po 250mg oraz później dociągane to co zostało z 1g. Tylko chwilowe bardzo przyjemne rozkręcanie się działanie i jajco. Koniec. Dwie próby z odstępem miesięcznym.
etylon mi bardzo podpadł do gustu i na kolejny raz namawiam na to a nie na brefa. Taniej i lepiej :cheesy:
Więc nie obędzie się bez pytania.
Z tego co pamiętam tamtego sortu zjadłem za pierwszym razem jakoś 250mg i było dobrze choć do pożądanego efektu mógłbym 300mg spokojnie zjeść.

Nie ma konkretnych info o dawkach tak więc:
-250mg białego sortu na głowę będzie ok? (ewentualnie dojedzenie resztki na wejściu - 3 osoby na 1g)
-jeśli zbyt rozleniwi to mała dawka pentedronu zapewne pomoże?

alprazolam w razie W.
  • 984 / 5 / 0
najlepiej 250 i dorzutka 250 jak zacznie słabnąć, pente pomoże na pewno, żałuję że nie brałem tego ze stymulantami w sumie.
głupio wyszło...
  • 397 / 3 / 0
Czy jeśli zjem etylon razem z kapsułką tryptofanu, to mogę liczyć na zwiększenie mocy?

BTW. Mimo iż jestem fanem wpierdalania wszystkiego w kabel, oświadczam: etylon jedzcie. Działanie miliard razy przyjemniejsze.
  • 397 / 3 / 0
[Scalcie proszę]

Albo powiedzcie chociaż, czy nie grozi przy tym jakiś zespół serotoninowy czy coś innego, to przetestuję :) Jeśli w teorii nic nie powinno się stać złego, to zaryzykuję.
  • 157 / 7 / 0
Ani w teorii, ani w praktyce nic Ci nie grozi.
Ktos orientuje sie, czy po etylonie wystepuje bezsennosc?
  • 506 / 12 / 0
Ciapciak pisze:
Ani w teorii, ani w praktyce nic Ci nie grozi.
Ktos orientuje sie, czy po etylonie wystepuje bezsennosc?
U mnie występuje zresztą jak po większości ketonów. Tyle, że u mnie zazwyczaj schodzi też 0,5 - 1g, nie wiem jak po pojedynczej dawce.
  • 397 / 3 / 0
Testowane. Nic się nie stało, czy zadziałało lepiej, nie wiem :-/
Ale nawet E1 + Bref + Tryptofan, wszystko w jednej pompce, podane dożylnie, nie zrobiło szału. Albo mam jakąś tolerkę w kosmosie już, albo nie wiem... Test zakończony, powtarzany nie będzie.

@dejvis
Oralnie 0,5, to przecież pojedyncza dawka jest %-D

@Ciapciak
Bezsenność występuje, ale tylko jak weźmiesz za mało :P To znaczy w moim przypadku. Po 2-3 dniowym ciągu, z zaśnięciem problemu nie ma. Po jednokrotnej duuużej dawce, też raczej nie. Zależy jeszcze jakie kto ma skłonności do dorzucania i czy będzie czuł się "zawiedziony" mocą.
  • 984 / 5 / 0
po przerobieniu ilości która już wyżęła organizm z serotoniny bezsenność połączona z tachykardią jest przejebana, jak zjesz ponad gram to na bank nie zaśniesz. Natomiast poniżej grama nie sprawdzałem nigdy, znajomi odzczuwali senność po kilku godzinach od pojedynczej dawki 250mg.
Ostatnio zmieniony 17 czerwca 2012 przez toshiro mifune, łącznie zmieniany 2 razy.
głupio wyszło...
  • 410 / 8 / 0
tolerancja, też zasypiam normalnie po ketonach, tzn. zasypiałem bo już ich nie biorę...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.