czemu ?? brak znajomych przez to że nie mogę nikomu przyp**dolic . i każdy mną pomiata jak śmieciem. jakaś dziwna blokada w psychice której nie mogę zmienić.
pije po szkole . szkoda ze nie mozna w szkole. bo wtedy bym komuś coś zrobił i mialbym jakiś respekt
Kto siega po narkotyki?? Kazdy i nikt.
Ja siegam bo od zawsze interesowaly mnie odmienne stany swiadomosci, siegam bo lubie i nikt mi tego nie moze zabronic.
Niektórzy nie lubią stanu trzeźwości, choć po takim ciągu czy długiej bani sama trzeźwość potrafi być odmiennym stanem świadomości, czego miałam okazję wczoraj doświadczyć.
Można też dzięki narkotykom poszerzyć swoje horyzonty myślowe, twórcze...
Motywacji może być niezliczona ilość. A kto sięga po narkotyki to już inna kwestia. Desperacji i ludzie ciekawi świata? Może, ale nie ma co uogólniać. Ja tam zawsze miałam swój świat i mimo iż lubię towarzystwo innych ludzi, to często takie odcięcie się od rzeczywistości mi odpowiada, skupiam się na jakiś własnych przeżyciach, dobrze się bawię nawet sama z sobą.
Sięgają po nie ci którzy chcą być w czymś najlepsi i przez to szanowani, dobrze zarabiający. tyczy się stymulantów
- kto sięga?
- ćpuny.
- dlaczego?
- bo to menele.
;-)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.