czemu ?? brak znajomych przez to że nie mogę nikomu przyp**dolic . i każdy mną pomiata jak śmieciem. jakaś dziwna blokada w psychice której nie mogę zmienić.
pije po szkole . szkoda ze nie mozna w szkole. bo wtedy bym komuś coś zrobił i mialbym jakiś respekt
Kto siega po narkotyki?? Kazdy i nikt.
Ja siegam bo od zawsze interesowaly mnie odmienne stany swiadomosci, siegam bo lubie i nikt mi tego nie moze zabronic.
Niektórzy nie lubią stanu trzeźwości, choć po takim ciągu czy długiej bani sama trzeźwość potrafi być odmiennym stanem świadomości, czego miałam okazję wczoraj doświadczyć.
Można też dzięki narkotykom poszerzyć swoje horyzonty myślowe, twórcze...
Motywacji może być niezliczona ilość. A kto sięga po narkotyki to już inna kwestia. Desperacji i ludzie ciekawi świata? Może, ale nie ma co uogólniać. Ja tam zawsze miałam swój świat i mimo iż lubię towarzystwo innych ludzi, to często takie odcięcie się od rzeczywistości mi odpowiada, skupiam się na jakiś własnych przeżyciach, dobrze się bawię nawet sama z sobą.
Sięgają po nie ci którzy chcą być w czymś najlepsi i przez to szanowani, dobrze zarabiający. tyczy się stymulantów
- kto sięga?
- ćpuny.
- dlaczego?
- bo to menele.
;-)
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.