Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 145 / 2 / 0
adamokg, mam nadzieje ze tobie tez kiedys ktos opedzluje krzaki ;)
  • 627 / 7 / 0
blueberry pisze:
FGZ pisze:
Jakby ktoś ktoś szukał to ostatnio w okolicach młocin wyjebałem 4 paczki antidolu bo mnie psy pierdolnęły w samochodzie
Miałbym na 4 razy :D

Faktycznie dziwnie zrobiłeś, co innego jakbyś już filtrował ale tak?
a jak to jest? 4 paczki to już jakiś problem? przyznam się że nie wiem, więc proszę o informację.
  • 1558 / 18 / 0
pillmann pisze:
blueberry pisze:
FGZ pisze:
Jakby ktoś ktoś szukał to ostatnio w okolicach młocin wyjebałem 4 paczki antidolu bo mnie psy pierdolnęły w samochodzie
Miałbym na 4 razy :D

Faktycznie dziwnie zrobiłeś, co innego jakbyś już filtrował ale tak?
a jak to jest? 4 paczki to już jakiś problem? przyznam się że nie wiem, więc proszę o informację.
Może już z 5x go jebli i wszędzie miał paczki antidolu, a teraz po prostu pomyślał że 6 raz mają je widzieć, to wyrzucił ;p
  • 33 / / 0
Szczescie mnie dzisiaj kopnelo w tylek.
12 biciowa sztuka jakiejs sativki mocnej znaleziona pod samym wejsciem do hipermarketu :yay: :yay: :yay: pelno ludzi wkolo sie krecilo a zawiniatko poprostu na chodniku lezalo.
  • 93 / / 0
Hm, mnie kiedyś znajoma poprosiła o przechowanie kilku gramów mj, żeby potem szczodrze o tym zapomnieć. Spędziłam jakoś niedawno kilka bardzo przyjemnych dni :).
  • 182 / 1 / 0
Honorowo^^
  • 93 / / 0
Jej biznes. Ludzie rzadko są honorowi.
  • 122 / 4 / 0
Kiedyś w tunelu pod dworcem jakiś listek klonazepamu, czy tam alprazolamu znalazłem... Już nie pamiętam, ale nie wziąłem.

U koleżanki tramadol w szufladzie w kuchni w szafce z lekami - zjadłem :D

U kumpla sulpiryd. Też zjadłem.

Ogólnie często znajduję jakieś leki psychotropowe/narkotyczne u przypadkowych ludzi w mieszkaniu %-D Wychodzi na to, że żyjemy w społeczeństwie ćpunów i świrów, z tym że mało kto zdaje sobie z tego sprawę.
  • 1474 / 15 / 0
...U koleżanki tramadol w szufladzie w kuchni w szafce z lekami - zjadłem :D...
Tak na mój rozum jeśli znajdujemy coś u kogoś w domu, w kieszeni itp to juz nie kwalifikuje sie jako znalezisko lecz zwyczajna brutalnie mówiąc kradzież :cheesy:

Ale kto by sie tym przejmował nie? Hehe
  • 93 / / 0
Nie no wiecie.. Granice w takich sprawach są lekko zatarte.
W moim wypadku, znalazłam u siebie te kilka gramów, o których sama również na śmierć zapomniałam, więc to technicznie taka podstępna kradzież nie była, a pod znalezisko się kwalifikowało. Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal ;-).
Gleba pisze:
U koleżanki tramadol w szufladzie w kuchni w szafce z lekami - zjadłem :D
Tutaj sytuacja jest bardziej jednoznaczna ;>
ODPOWIEDZ
Newsy
Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.