Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 145 / 2 / 0
adamokg, mam nadzieje ze tobie tez kiedys ktos opedzluje krzaki ;)
  • 627 / 7 / 0
blueberry pisze:
FGZ pisze:
Jakby ktoś ktoś szukał to ostatnio w okolicach młocin wyjebałem 4 paczki antidolu bo mnie psy pierdolnęły w samochodzie
Miałbym na 4 razy :D

Faktycznie dziwnie zrobiłeś, co innego jakbyś już filtrował ale tak?
a jak to jest? 4 paczki to już jakiś problem? przyznam się że nie wiem, więc proszę o informację.
  • 1558 / 18 / 0
pillmann pisze:
blueberry pisze:
FGZ pisze:
Jakby ktoś ktoś szukał to ostatnio w okolicach młocin wyjebałem 4 paczki antidolu bo mnie psy pierdolnęły w samochodzie
Miałbym na 4 razy :D

Faktycznie dziwnie zrobiłeś, co innego jakbyś już filtrował ale tak?
a jak to jest? 4 paczki to już jakiś problem? przyznam się że nie wiem, więc proszę o informację.
Może już z 5x go jebli i wszędzie miał paczki antidolu, a teraz po prostu pomyślał że 6 raz mają je widzieć, to wyrzucił ;p
  • 33 / / 0
Szczescie mnie dzisiaj kopnelo w tylek.
12 biciowa sztuka jakiejs sativki mocnej znaleziona pod samym wejsciem do hipermarketu :yay: :yay: :yay: pelno ludzi wkolo sie krecilo a zawiniatko poprostu na chodniku lezalo.
  • 93 / / 0
Hm, mnie kiedyś znajoma poprosiła o przechowanie kilku gramów mj, żeby potem szczodrze o tym zapomnieć. Spędziłam jakoś niedawno kilka bardzo przyjemnych dni :).
  • 182 / 1 / 0
Honorowo^^
  • 93 / / 0
Jej biznes. Ludzie rzadko są honorowi.
  • 122 / 4 / 0
Kiedyś w tunelu pod dworcem jakiś listek klonazepamu, czy tam alprazolamu znalazłem... Już nie pamiętam, ale nie wziąłem.

U koleżanki tramadol w szufladzie w kuchni w szafce z lekami - zjadłem :D

U kumpla sulpiryd. Też zjadłem.

Ogólnie często znajduję jakieś leki psychotropowe/narkotyczne u przypadkowych ludzi w mieszkaniu %-D Wychodzi na to, że żyjemy w społeczeństwie ćpunów i świrów, z tym że mało kto zdaje sobie z tego sprawę.
  • 1474 / 15 / 0
...U koleżanki tramadol w szufladzie w kuchni w szafce z lekami - zjadłem :D...
Tak na mój rozum jeśli znajdujemy coś u kogoś w domu, w kieszeni itp to juz nie kwalifikuje sie jako znalezisko lecz zwyczajna brutalnie mówiąc kradzież :cheesy:

Ale kto by sie tym przejmował nie? Hehe
  • 93 / / 0
Nie no wiecie.. Granice w takich sprawach są lekko zatarte.
W moim wypadku, znalazłam u siebie te kilka gramów, o których sama również na śmierć zapomniałam, więc to technicznie taka podstępna kradzież nie była, a pod znalezisko się kwalifikowało. Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal ;-).
Gleba pisze:
U koleżanki tramadol w szufladzie w kuchni w szafce z lekami - zjadłem :D
Tutaj sytuacja jest bardziej jednoznaczna ;>
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.