sierota pisze:Świetny lek aktywizujący jak i antydepresyjny. Żaden lek jak ten nie pomógł mi tak bardzo jak kwetiapina. Czułem wyraźnie, że jakiś neuroprzekaźników w moim mózgu było więcej.
A do tego ten lek działa silnie nassanie, ale to nie problem, wystarczy ten lek brać na noc, a senność z rana mija szybko.
[ external image ]
Różne brałem, ale teraz po nazwię nie skojarzę. Ketrel się niewygodnie wydobywa z pudełka, to jest bardziej niż pewne.
Dzięki niej normalnie funkcjonuje. Ciekawie działa z połączeniu z Abillyfy, efekt jak po spaleniu dobrego lolka.
Przez kilka dni w szpitalu chodziłam tak rozkosznie ululana, aż po Abillyfy dostałam szczękościsku o zabawa się skończyła:(
http://www.youtube.com/watch?v=hTWKbfoikeg
Wiadomo przy odstawce zolpi jest bezsennosc z odbicia.Mam neurolepy w razie czego na bezsennosc,nie mam schizo tylko bezsennosc depresje,nerwice Czy moge polaczyc Ketrel 100-200mg z Tisercinem 25mg??Tylko ten mix pozwala mi zasnac w miare po odstawieniu zolpidemu.Ani Ketrel,ani Tisercin solo nie pozwalaja mi tak sie wyspac jak brane w duecie.Tylko nie chce sobie zepsuc watroby ,ani serducha tym zestawem,dlatego pytam czy mozna te leki laczyc?
Blagam o odpowiedz.
Pozdrawiam.
http://www.youtube.com/watch?v=hTWKbfoikeg
Też milo mi Ciebie poznać!
Napisz potem jak poszło. Jak nie zadziała to możesz dorzucić te 100 mg do swojej pełnej dawki.
jury pisze:A czy to cudeńko da radę powalić po mega zabawach ketonowych?
I jeśli tak to z jaką dawką podchodzić? ( dostałem opakowanie 25mgramówek na problemy ( "zwykłe" :P ) ze snem )
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.