Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 13 / 1 / 0
sierota pisze:
Świetny lek aktywizujący jak i antydepresyjny. Żaden lek jak ten nie pomógł mi tak bardzo jak kwetiapina. Czułem wyraźnie, że jakiś neuroprzekaźników w moim mózgu było więcej.
A do tego ten lek działa silnie nassanie, ale to nie problem, wystarczy ten lek brać na noc, a senność z rana mija szybko.
A w jakiej dawce bierzesz? I po jakim czasie zadziałała ta kwetiapina?
  • 360 / / 0
A zauważył ktoś różnicę jakościową między ketrelem a seroquelem? Moja kobieta odczuła. Ketrel ocenia jako gorszy, gdyż ma po nim stany depresyjne. Obecnie na pare dni odstawiła, do czasu wizyty u lekarza. Ma zapisane 100 mg na noc z 5 mg olanzapiny.
metoksetamina Matka Do Rany Przyłóż
http://neurogroove.info/trip/nazywam-si-jakub
  • 3309 / 21 / 0
Polski też tak wygląda?
[ external image ]

Różne brałem, ale teraz po nazwię nie skojarzę. Ketrel się niewygodnie wydobywa z pudełka, to jest bardziej niż pewne.
sqrt(666)
  • 414 / 4 / 0
Moja ulubiona.
Dzięki niej normalnie funkcjonuje. Ciekawie działa z połączeniu z Abillyfy, efekt jak po spaleniu dobrego lolka.
Przez kilka dni w szpitalu chodziłam tak rozkosznie ululana, aż po Abillyfy dostałam szczękościsku o zabawa się skończyła:(
And I forget just why I taste, oh yeah, I guess it makes me smile
http://www.youtube.com/watch?v=hTWKbfoikeg
  • 3 / / 0
Biore od dluzszego czasu zolpidem.Teraz chce odstawic na kilka dni,zeby tolerancja mi nie rosla
Wiadomo przy odstawce zolpi jest bezsennosc z odbicia.Mam neurolepy w razie czego na bezsennosc,nie mam schizo tylko bezsennosc depresje,nerwice Czy moge polaczyc Ketrel 100-200mg z Tisercinem 25mg??Tylko ten mix pozwala mi zasnac w miare po odstawieniu zolpidemu.Ani Ketrel,ani Tisercin solo nie pozwalaja mi tak sie wyspac jak brane w duecie.Tylko nie chce sobie zepsuc watroby ,ani serducha tym zestawem,dlatego pytam czy mozna te leki laczyc?
Blagam o odpowiedz.
Pozdrawiam.
Uwaga! Użytkownik bez_emocji nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3309 / 21 / 0
Będę bazował na tym co jadłem, co doświadczyłem, co usłyszałem od lekarza, chociaż nie konkretnie do tego miksu. Nie są to informacje pewne, potwierdzone. Moim zdaniem możesz, tylko nie przesadzaj do tego z tym tisercinem, tj. nie przekraczaj dla bezpieczeństwa 50 mg. Jeśli masz zdrową wątrobę, to tu zagrożenia nie widzę. Inna sprawa z sercem, ale wg mnie będzie OK. A próbowałeś zmniejszać dawkę kwetiapiny? Słyszałem od ludzi opinie, że mniejsza dawka lepiej na nich działa nasennie. Kłaniam się, miło widzieć tu rozsądną osobę.
sqrt(666)
  • 414 / 4 / 0
300 mg kwetiapiny na sen działa wybornie.
And I forget just why I taste, oh yeah, I guess it makes me smile
http://www.youtube.com/watch?v=hTWKbfoikeg
  • 3 / / 0
Dzięki za info 50mg Tisercinu nie przekraczam.Wezme dziś 25 Tisercinu i 100 Ketrelu zamiast 200
Też milo mi Ciebie poznać!
Uwaga! Użytkownik bez_emocji nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3309 / 21 / 0
:)

Napisz potem jak poszło. Jak nie zadziała to możesz dorzucić te 100 mg do swojej pełnej dawki.
sqrt(666)
  • 2179 / 31 / 0
jury pisze:
A czy to cudeńko da radę powalić po mega zabawach ketonowych?
I jeśli tak to z jaką dawką podchodzić? ( dostałem opakowanie 25mgramówek na problemy ( "zwykłe" :P ) ze snem )
Kwetia o dziwo usypia mnie nawet na dosyć sporej stymulacji i silnie uspakaja, natomiast problem leży w podbijaniu tętna, które na stimsach i tak już jest wyjebane. DOrzucając kwetie serducho zasuwa ostro. Owszem prześpisz to ale zbyt zdrowym nazwać nie można. Ale to osobnicza reakcja, jedni są bardziej inni mniej podatni na efekty uboczne. Gdyby nie te akcje z tachykardią stosowałbym nagminnie do urywania sie na zjazdach.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.