sierota pisze:Świetny lek aktywizujący jak i antydepresyjny. Żaden lek jak ten nie pomógł mi tak bardzo jak kwetiapina. Czułem wyraźnie, że jakiś neuroprzekaźników w moim mózgu było więcej.
A do tego ten lek działa silnie nassanie, ale to nie problem, wystarczy ten lek brać na noc, a senność z rana mija szybko.
[ external image ]
Różne brałem, ale teraz po nazwię nie skojarzę. Ketrel się niewygodnie wydobywa z pudełka, to jest bardziej niż pewne.
Dzięki niej normalnie funkcjonuje. Ciekawie działa z połączeniu z Abillyfy, efekt jak po spaleniu dobrego lolka.
Przez kilka dni w szpitalu chodziłam tak rozkosznie ululana, aż po Abillyfy dostałam szczękościsku o zabawa się skończyła:(
http://www.youtube.com/watch?v=hTWKbfoikeg
Wiadomo przy odstawce zolpi jest bezsennosc z odbicia.Mam neurolepy w razie czego na bezsennosc,nie mam schizo tylko bezsennosc depresje,nerwice Czy moge polaczyc Ketrel 100-200mg z Tisercinem 25mg??Tylko ten mix pozwala mi zasnac w miare po odstawieniu zolpidemu.Ani Ketrel,ani Tisercin solo nie pozwalaja mi tak sie wyspac jak brane w duecie.Tylko nie chce sobie zepsuc watroby ,ani serducha tym zestawem,dlatego pytam czy mozna te leki laczyc?
Blagam o odpowiedz.
Pozdrawiam.
http://www.youtube.com/watch?v=hTWKbfoikeg
Też milo mi Ciebie poznać!
Napisz potem jak poszło. Jak nie zadziała to możesz dorzucić te 100 mg do swojej pełnej dawki.
jury pisze:A czy to cudeńko da radę powalić po mega zabawach ketonowych?
I jeśli tak to z jaką dawką podchodzić? ( dostałem opakowanie 25mgramówek na problemy ( "zwykłe" :P ) ze snem )
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.