Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 154 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: majed »
Moje największe dawki to 18,5mg/kg.
To było te 1350 sigmowe moje próbowane 2 razy, jak jeszcze w Krakowie mieszkałem. Trip zbyt ostry, nieogar zbyt wielki, wizuale zbyt małe i przeogromnie długi czas dochodzenia do siebie potem.

Generalnie zabawa nie warta grzechu.
Przy mojej wadze 73kg najlepiej sprawdza się 900mg (nie chce mi się przeliczać na mg/kg bo i tak biorę 900 i tak).
Wtedy jazda jest optymalnie zakręcona wizualna i ostra.

Ale to już tak wcześniej pisałem, teraz wpadłem tylko żeby podać ile to w moim przypadku mg/kg, skoro to tutejszy fetysz... :D

Pozdrawiam!
Jestem samoświadomością organizującą się na przestrzeni przez wieki
  • 224 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qbkinss »
2700mg/75kg= 36.00

Przy maksymalnej tolerancji...
6 paczek na dzień, a raczej dobę...

Nie radze nikomu... Dochodzi się do siebie jakiś tydzień, w tym 2 dni czułem się dosłownie jak antena, która ściąga sygnały, głosy, fale mózgowe? :rolleyes:
W królestwie owiec wygodniej być wilkiem
  • 47 / / 0
mam nowy 'rekord'
900 mg na moje 53 kg co daje jakies 16,98mg/kg m.c.
Uwaga! Użytkownik queenofoberschlesien nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2310 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
@Queen . To jesteś nawet lepsza ode mnie , ale w sumie ja nigdy nie potrzebowałem dużych dawek ( większych niż 900 mg ) . U mnie 900 to 11.25 mg/kg. masy ciała
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 47 / / 0
jednorazowy wyskok. szybko nie powtórzę bo było naprawde dość grubo i czasami traciłam panowanie nad tripem.
450, czyli jakieś 8,5mg/kg wystarczająco mi starcza :)
Uwaga! Użytkownik queenofoberschlesien nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: vadimus »
Największa ?

Pierwszy raz 900
Drugi 1500

Przy wadze ok. 67 kg.

Trzeciego nie będzie...
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2008 przez inmda, łącznie zmieniany 3 razy.
Powód: Pogrubia sie istotne fragmenty.
  • 1665 / 1039 / 7
Nieprzeczytany post autor: CATCHaFALL »
Ostatnio, po nierozsądnym dorzuceniu 150mg do dwadzieścia minut wcześniej zarzuconego 90mg, skoczyło się w pewnym momencie wrażeniem "udaru mózgu". Sparaliżowana prawa część twarzy, 'uskok' wzrokowy, niemiłosiernie wielki ból głowy, podczas próby wstania - wszystko to trwało ok 10 minut, gdyż byłam zmuszona wyjść do kibla, i oczywiście napotkałam problemy z odlaniem się.
Nie są to oczywiście objawy prawdziwego udaru, lecz tak sobie wtedy wkręciłam.
Położyłam się, i przeszło.
900 słabo mnie rusza, ale 1050 mnie wymiotło, niestety tylko na przestrzeni 10 minut, cóż.
Doznałam po tej 'cześci tripu' urazu - i dobrze. Kiedyś w końcu sie obudzić trzeba.
1050 stało się nowym rekordem.
𝕊𝕥𝕒𝕪 𝕨𝕚𝕝𝕕, 𝕄𝕠𝕠𝕟 𝕔𝕙𝕚𝕝𝕕.. 🌙
  • 43 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: antywszystko »
Moja najwieksza dawka to 750mg na 60kg m.c. Nie wiem ile to jest mg/kg, a liczyć mi się nie chce.
... i chuj
  • 1665 / 1039 / 7
Nieprzeczytany post autor: CATCHaFALL »
12,5
𝕊𝕥𝕒𝕪 𝕨𝕚𝕝𝕕, 𝕄𝕠𝕠𝕟 𝕔𝕙𝕚𝕝𝕕.. 🌙
  • 913 / 39 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kazik »
CATCHaFALL pisze:
Ostatnio, po nierozsądnym dorzuceniu 150mg do dwadzieścia minut wcześniej zarzuconego 90mg,
[...]
1050 mnie wymiotło, niestety tylko na przestrzeni 10 minut,
Gdzieś tu ci się zgubiło albo dopisało jedno zero, chyba że robiłaś sobie test uczuleniowy :).
Your circuit's dead, there's something wrong, can you hear me, major Tom?
ODPOWIEDZ
Newsy
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.

Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.

Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku

Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.