Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
To było te 1350 sigmowe moje próbowane 2 razy, jak jeszcze w Krakowie mieszkałem. Trip zbyt ostry, nieogar zbyt wielki, wizuale zbyt małe i przeogromnie długi czas dochodzenia do siebie potem.
Generalnie zabawa nie warta grzechu.
Przy mojej wadze 73kg najlepiej sprawdza się 900mg (nie chce mi się przeliczać na mg/kg bo i tak biorę 900 i tak).
Wtedy jazda jest optymalnie zakręcona wizualna i ostra.
Ale to już tak wcześniej pisałem, teraz wpadłem tylko żeby podać ile to w moim przypadku mg/kg, skoro to tutejszy fetysz... :D
Pozdrawiam!
Przy maksymalnej tolerancji...
6 paczek na dzień, a raczej dobę...
Nie radze nikomu... Dochodzi się do siebie jakiś tydzień, w tym 2 dni czułem się dosłownie jak antena, która ściąga sygnały, głosy, fale mózgowe? :rolleyes:
900 mg na moje 53 kg co daje jakies 16,98mg/kg m.c.
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
450, czyli jakieś 8,5mg/kg wystarczająco mi starcza :)
Pierwszy raz 900
Drugi 1500
Przy wadze ok. 67 kg.
Trzeciego nie będzie...
Powód: Pogrubia sie istotne fragmenty.
Nie są to oczywiście objawy prawdziwego udaru, lecz tak sobie wtedy wkręciłam.
Położyłam się, i przeszło.
900 słabo mnie rusza, ale 1050 mnie wymiotło, niestety tylko na przestrzeni 10 minut, cóż.
Doznałam po tej 'cześci tripu' urazu - i dobrze. Kiedyś w końcu sie obudzić trzeba.
1050 stało się nowym rekordem.
CATCHaFALL pisze: Ostatnio, po nierozsądnym dorzuceniu 150mg do dwadzieścia minut wcześniej zarzuconego 90mg,
[...]
1050 mnie wymiotło, niestety tylko na przestrzeni 10 minut,
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku
Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.