Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 577 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twilight »
dobrym sposobem na fobię społeczną jest przebywanie z ludźmi. Mnie też ten problem w pewnym stopniu dotykał ale w sumie ostatnio coraz mniej bo mam większą wyjebkę na wszystko i wszystkich :cheesy:

a co do acodinu to poprostu jest tak zajebisty że się chce go brać, ot cała filozofia ;]
Ostatnio zmieniony 28 września 2008 przez Twilight, łącznie zmieniany 1 raz.
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 392 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nagniot »
Kurwa boje sie, że sie uzależniłem. ostatnio przegiołem co tydzień trzy paki. jak zrobiłęm sobie miesiac przerwy to wkurwion straszny chodziłem. Chyba będe sobie zapodawał mniejsze dawki, az do jednej paki zejdzie i powoli odstawie na jakis czas.
szlag by to :(
Szczęścia nikt nam nie podaruje. Musimy zrozumieć, że jesteśmy za to odpowiedzialni sami.
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
Nagniot kiedyś właśnie wpadłem w taki zachwyt jak ty , jakiś czas poźniej w ciągi a teraz to mnie nawet nie kusi :)
Lepiej napić się piwa i wytrzymać do zimy :D
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 392 / 4 / 0
Myśle że trzeba po prostu przećpać się acodinkiem potem samo odpuszcza na razie w każdym tripie odnajduje coś nowego. Na ciągi czasu nie mam bo na łbie całe życie więc nie wiem. Przestać i męczyć się czy brać puki coś nie powie - " starczy". tak było u mnie z extasy raz, drugi i koniec nie ciągnie, z maryśka z lsd tak było. wiec poczekam.
Szczęścia nikt nam nie podaruje. Musimy zrozumieć, że jesteśmy za to odpowiedzialni sami.
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
Nagniot pisze:
Myśle że trzeba po prostu przećpać się acodinkiem potem samo odpuszcza na razie w każdym tripie odnajduje coś nowego. Na ciągi czasu nie mam bo na łbie całe życie więc nie wiem. Przestać i męczyć się czy brać puki coś nie powie - " starczy". tak było u mnie z extasy raz, drugi i koniec nie ciągnie, z maryśka z lsd tak było. wiec poczekam.
póki* co tak jest , ale po dxm to widze już masz naprawde odjechany rozkminy*
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1217 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Psychopath »
@Nagniot, moim zdaniem to myslisz od dupy strony;p Moim zdaniem wlasnie trzeba zachowywac zdrowy rozsadek zeby tej magii nie stracic, i zeby deks caly czas pokazywal cos nowego...
Uwaga! Użytkownik Psychopath jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Hmm , tak czytam co piszecie i stwierdzam , że ilu ludzi tyle historii współżycia z DXM . Ja ostatnio jadłem DXM w dawce 450 ( moja normalna to 675 - 750 ) jakieś 5 dni temu , efekt był mizerny , więc dorzuciliśmy z Planktonem magicznekapelusze . Konkluzja : 450 kopie słabo , ale kopie ( tak czy siak ) . Chcę wytrzymać 10 dni bez DXM a potem zbadać stan psychiczny i zadecydować , co dalej . Jeśli będzie ok to spróbuję 14 dni wytrzymać bez ( na chwilę obecną wierzę , że się uda ) . Tak , to chyba można nazwać uzależnieniem ! Nie jest mi wstyd , oj nie ! Wszelkie decyzje były świadome ( czasami na wpół ) i niczego nie żałuję . Ktoś powie : Ale Cosmo , Ty przecież kochasz DXM , uwielbiasz ciągi i duże dawki , więc po co te przerwy ? ANo , tylko i wyłącznie dla tej pięknej fazy - odpowiem .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 392 / 4 / 0
Ja tak jak kolega muszę sie przećpac by potem przestać. Organizm sam mi powie starczy.
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
No rzeczywiście ostatnio było to 450mg zarzucone na raz i po godzinie prawie w ogóle nie kopało i dorzuciliśmy grzyby a bania była potem jedna z lepszych jakie miałem w życiu :-) .
Co do przerw to ja jakoś z tydzień do dwóch zawsze bez problemu wytrzymuje choć muszę przyznać że czasami strasznie ciągnie i głównie przez prace tylko nie biorę bo bym się później męczył strasznie (zawsze to coś).
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / / 0
Nieprzeczytany post autor: delusiones »
Ja powiem wam tylko tyle.... Przez 1,5 roku przez prawie zawsze byłam w ciągi, w pewnym momencie moja tolerancja wzrosła na tyle że 60 tabsów mnie nie pokopało tylko spowodowało truśnosś w mówieniu przez ponad 24h. Moge powiedzieć z pewnością ze dxm uzależnia. W moim wypadku wystąpiły objawy odstawieniowe takie jak przerywane sny(budziłam się co kilka godzin) Rano po wstaniu czułam się "wyżuta" i byłam cała zalana potem, doatkowo przez cały dzień byłam senna i blada. Gdy jadłam przed snem acodin np 20 tabsow rano było wszystko ok. Z czasem brałam żeby się wyspać i czuć się normalnie
Uwaga! Użytkownik delusiones nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.