Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 89 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Teraz »
Rofl, A gdzie stulejka?
nunc stans
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: sadzen »
wiedziałem że tak sie to skojarzy...
Uwaga! Użytkownik sadzen nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: poooq »
Zapraszam do oglądania i poczytania, nie znalazłem konkretnego tematu o stronach więc zaparkowałem tutaj. Trochę czarnobiało, trochę kolorowo, jak ktoś ma problem z ogniskowaniem to można kliknąć w plusa nad planszą i w pop'upie ogarnąć całość. Życzę smacznego.
Ostatnio zmieniony 02 czerwca 2008 przez poooq, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 617 / 6 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
Znów ulubione kombo:dlugopis+reka+kartka
[ external image ]
:kawa: & :skret: o n l y
  • 204 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaitylkoja »
[ external image ]

pomysł pewnego dnia gruchnął o mój zacny czerep. 3d studio (ale ja sie tylko bawię)
Trust no1

Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
  • 617 / 6 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
baclofen MASTERS
By:fraktal
%-D

http://img403.imageshack.us/img403/4488/bmhy8.jpg

jaitylkoja, zajebista kostka Rubika.
Zjarany wpadłeś na taki pomysł?
Ostatnio zmieniony 29 czerwca 2008 przez fraktal, łącznie zmieniany 1 raz.
:kawa: & :skret: o n l y
  • 204 / 1 / 0
fraktal pisze:
jaitylkoja, zajebista kostka Rubika.
Zjarany wpadłeś na taki pomysł?
dziękuję :-) Tak, zapaliłem. Chociaż po uzywkach nie widzę sensu tworzyć (chociaż do tego też musiałem dojść dość okrężną drogą), najpierw rozbiłem pomysł na czynniki pierwsze, obmyśliłem formę dla treści a później na trzexwo zabrałem sie za obróbkę. Zamierzam ją kiedyś poprawić żeby wyglądała bardziej profesjonalnie.
Trust no1

Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
  • 89 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Teraz »
Po co?
nunc stans
  • 204 / 1 / 0
bo tak jest bardziej techno.
Trust no1

• 23 / / 0
Z lekcji języka angielskiego, Lotnikowi się nudziło. Warto spojrzeć na wyrazy z tego zadania %-D
[ external image ]
Uwaga! Użytkownik Latawiec jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Sun, 01 Feb 2026 20:40:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1769978352'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną

To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.

Bimber to przeszłość. Teraz Podlasie gotuje "kryształ" wart 36 mln zł

Podlasie, które przez lata kojarzyło się z produkcją domowego alkoholu w garażu, dziś ma nowy "eksportowy" towar. Światek przestępczy odkrył chemiczną niszę i jak się okazuje, potrafi z niej zrobić interes wart fortunę. Policja natrafiła na laboratorium, w którym dosłownie "gotowano" kryształ. Substancje miały truć innych, choć ich producenci bardzo uważali, by sami nie zatruli się oparami, dlatego pracowali w maskach z filtrami. Już bez masek, ale w kajdankach, trzech mężczyzn trafiło w ręce funkcjonariuszy. Podczas akcji policja zabezpieczyła ogromne ilości narkotyków oraz nielegalną broń.

Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia

Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.