Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 627 / 68 / 0
Nieprzeczytany post autor: vester »
Ja na taki ból brałam naproxen, 200mg x 5, pomagalo
A co Ciebie boli, narkomanie?
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Napierdalają kogoś mięśnie już podczas ciągu? :)
I'm broken.
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Mnie, 2 dzien po silce :-p .
  • 749 / 5 / 0
Chodzisz na siłkę zapodając kapsa?
I'm broken.
  • 1154 / 35 / 0
Od soboty/niedzieli jestem na sucho (2 tygodnie znaczy, ale w sobote jeszcze przyjebalem niestety). Znaczy na benzo najczesciej jestem. Cwiczylem na tramie i efekty byly identyczne albo i lepsze jak bez trama :-D . Sila i masa szly zajebiscie.
  • 320 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: befree »
Wiecej sily w dloni ja mam bez tramca mierzalnie udowodnione,na którymś zjeździe.Wydaje sie ze wiecej miesni jest pod kontrola i chyba dlatego?.Więc mamy negatyw mniej siły co konczy sie wyczerpaniem/problemami.

Gargamel,kojaze cie z tramalem bardziej niz ze smerfami ^_^ ;)
czy ten świat z za szkła jest naprawde taki wspaniały po kilku dniach ciagu lub wiecej?(ile wypaczamy nawykami/skojazeniami z dawnym ciepelkiem/odskokiem od życia?ile z tego to prawdziwy plus? my tego nie widzimy na tramie już chyba.

po co nam nerwowość kiedy nie chce działać nawet rozluźniająco,pomyslalbys o mocniejszych opiatach gdyby nie tramal?mam nadzieje ze tego nie zrobiłeś,ja nie.depresja rano.To specyficzne wyłączenie mózgu do analizy czegokolwiek mozna uzyskac chyba przez bylejakie antydepresanty.

z negatywów to dużo tego jest.Dodam nerwowość,nieufność,trudnosc utrzymania kontaktów z innymi.Nie cieszenie sie z osiągnięć(seryjnie nie zadawalało juz mnie nic dużego dlaczego nic mnie nie cieszy.Nie da sie utrzymać snu blisko normy.

U mnie to przejebana zabawa ile ja tego wtrąbiłem na darmo,ciekawe ile kasy na to poszło nigdy nie liczyłem lol samochód dobry o kurwa :rolleyes: :blush:
moge tu wpisywac jak cos mi przyjdzie do glowy z minusow nadudyzywania?

A ja świerzo po doświadczeniu tramalowym. jak idiotka zamiast poczytać sobie forum wypiłam całą butelkę poltramu. i poszłam spac.w nocy matka mnie budzi, że komuter niwyłączony, spróbowałm wstać i wywaliłam się na podłogę. znowu próbowałm i nie dałam rady wczołgać się na łóżko matka dała mi koc i poduszkę na podłogę.. cała sie trzesłam rece, nogi tułow głowa. a pot leciał ze mnie strumieniami. trzymało mnie tak pótora dnia. aha, w ogóle nie pamiętałam poprzedniego dni i tramca więc bałam się ze to jakis wylew. jak mi przeszło znalałm pełnego tramca w szfce - ten wypity wyjebałam, coś mgliście sobie przypominam, ze kupowałam bolał mnie kręgosłup więc wziełm jedną łyzę. i sieło mnie natychmiast. już sobie przypomniałam, że ten syf to po poltrami. przy tym nie czułam żadnej euforii. dla mnie tramal się skonczył na zawsze
Edit:
no i oby sie skończył,dla 90% sie nie kończy.Na 1 raz wziąłem 200mg/4 kapsułki.Zmuliło mnie okrutnie i tyle.Niestety sie nie zraziłem nie chce pisać ile butli 96m opierdoliłem niesławny rekord by mi przypadł jak na kogos kto w zyciu nie brał prawdziwych opiatów.Nałóg to nałóg psychicznie ani metkatynon mnie nie wciagnał ani kodeina,kratom,alkohol,benzo i nie bardzo mam ochote dalej próbować,watpie zeby cos mnie w zyciu jeszce tak pociągneło.Po takim doswiadczeniu nie bede tego powtarzał.Nie warto sie sugerowac porownaniami do morfiny.Powoduje bardzo silne psychiczne uzaleznienie i tyle u mnie potrafily sie objawy ciagnac miesiacami,pamietac trzeba ze odbiór takiej niby grypy po tym jak tramiec namiesza jest dużo gorszy.Ja mysle ze tego nie wrto brać jak sie chce fajnej fazy za to na problemy zaczac brac to mozna sobie wyrok wypisac obym jakos sobie z tym i problemami poradził wkońcu.
Ostatnio zmieniony 04 grudnia 2009 przez befree, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik befree jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: anastafka »
mnie po 4 miesiacach tak sie uzebienie spierdolilo ze spokojnie moglabym pozyczyc wtedy szczenke od babci %-D a tak pozatym, oprocz klasikow fizjologicznych nie bylo tak zle.
Uwaga! Użytkownik anastafka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 5 / 0
Po tramie uzębienie Ci się spierdoliło?
Wątpię aby sama substancja tak wpłynęła na kości.
Pewnie zębów nadużywałeś nie czując ich.
I'm broken.
  • 320 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: befree »
Wątpię aby sama substancja tak wpłynęła na kości
też nie sądze
Pewnie zębów nadużywałeś nie czując ich.
troche sie nie czuje to fakt,ale nie ma duzej różnicy a na ból zęba nie działa w ogóle(zapalenie).Jak u was sie sprawdził tramal jako przeciwbólowy lek? na typowy ból żeba,zapalenie nie działa w ogóle u mnie.
Uwaga! Użytkownik befree jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1154 / 35 / 0
Tramal moze niszczyc zeby, ale to imo zalezy glownie od 2 rzeczy: higieny zebow (a raczej jej braku) w czasie ciagu i "gryzienia" retardow, ktorych kawalki zostaja "na chwile" w zebach (dlatego lepiej je rozkruszyc na kartce np. walkiem do ciasta, ewentualnie grubym kubkiem analogicznie jak walkiem, sypac do japy i zapijac, najlepiej ciepla herbata/kawa ewentualnie ciepla woda).
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?