Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Jeśli chodzi o hel uzyskany przez bezetowanie morfiny, to jest tam więcej samej heroiny w heroinie niż w "ulicznej"? Czy to oznacza, że jest mniej zanieczyszczona (w ogóle?), a przez to zdrowsza?
Jak wygląda dawkowanie tejże, szczególnie dla nowicjusza bez tolerancji?
Jak wygląda jej przygotowanie, chyba nie wymaga podgrzewania ani kwasku?
2.tak na 100% jest mnniej zanieczyszczona , raczej w ogóle...
3. 30 mg majki acetylowanej i śpisz, ja osobiście przy sporej tolerancji wziołem 50 mg i spałem pięknie:)
4. podgrzewania wymaga, a nawet więcej bo musisz ten bezet odparować
.M przecież nie jesteś nowicjuszem to dlaczego pytasz?
Przekwitły pisze: .M przecież nie jesteś nowicjuszem to dlaczego pytasz?
w każdym razie osoba z forum doradziła mi zaacetylować majkę więc i tak zrobiłem najpierw mst a potem sevrefuś nawet jak masz dużą tolerkę morfinową uśniesz jak dziecko :retarded:
Tyle już przestróg tego typu padło na łamach forum, że limit powinien się dawno wyczerpać, nie trolujmy więcej.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.